Keukens , Modern , Design

Schüller | Uni Gloss hoogglans kristalwit

Het corian werkblad in deze Schuller keuken is een echte blikvanger. 

Wilt u dat uw keukenblad naadloos over loopt in uw spoelbak? Dan is het toepassen van een Corian spoelbak de oplossing. Bij deze toepassing lijken uw keukenblad en spoelbak namelijk uit één stuk te zijn, doordat ze naadloos met elkaar verlijmd worden. Wij raden aan om een Corian spoelbak met RVS bodem te nemen. 

Het werkblad is duurzaam en vlekbestendig. Het is slijtvast en eventuele beschadigingen of krassen laten zich makkelijk herstellen. Het is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Het materiaal geeft direct een luxueuze uitstraling.Greeploos

Deze keuken is volledig greeploos uitgevoerd. De deuren worden geopend door lichte druk uit te oefenen en gaan zelf weer dicht; zelfs de koelkast en de vaatwasser sluiten automatisch. 

 

Steenstrips

Deze keuken is voorzien van steenstrips (ook verkrijgbaar bij Concordia). Deze geven een warme en industrieële uitstraling.    

 

Fronten

Dit model keuken is uitgevoerd in kristalwit hoogglans, maar is leverbaar in de volgende frontkleuren: 

Advies op maat 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen graag alle mogelijkheden op een rij te zetten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om uw droomkeuken tot leven te laten komen. 

 

Deel dit artikel