Tegels

Tegels

Meer over tegels

Uw wanden en vloeren zijn de basis van uw inrichting, dat beseffen wij ons heel goed. Concordia Keuken en Bad zal daarom zorgdragen dat al uw wensen omtrent kleur, structuur of gemak volledig gerealiseerd worden. Met behulp van onze moodboards kunt u uw favoriete combinatie tegels samenstellen.

Tegel overzicht

Sfeervolle tegels en natuursteen voor vloeren en wanden

Een mooie natuurstenen tegelvloer of -wand geeft een huis z’n unieke karakter. Wij zijn groot in tegels en natuursteen. Heel groot! Onze producten komen onder meer uit Brazilië, Portugal, Duitsland en Spanje. De collectie omvat maar liefst 40.000 soorten, die aansluiten op de laatste trends. De tegels en het natuursteen hebben stuk voor stuk een eigen identiteit, waardoor uw keuken of badkamer gegarandeerd z’n unieke sfeer krijgt!

In de showrooms staat ons royale assortiment op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. De adviseurs van Concordia Keuken & Bad helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste materialen. Zij hebben een gedegen productkennis en kunnen al uw technische vragen of vragen over het ontwerp beantwoorden. Iedere tegel heeft z’n eigen specifieke verwerking en behandeling nodig. Wij vinden het belangrijk dat u daarover vooraf goed geïnformeerd wordt, zodat u jaren zorgeloos van uw nieuwe tegelvloer of -wand kunt genieten.

Installatie en montage

Concordia Keuken & Bad kan ook het leggen van de tegels of de natuurstenenvloer tot in de puntjes voor u verzorgen. U zult versteld staan van het resultaat. Onze tegelzetters werken nauwgezet en snel, zodat u weinig overlast ervaart.

Grootste voorraad, direct leverbaar

Door het centrale tegelmagazijn van ons moederbedrijf Bouwcenter - het grootste tegelmagazijn van Nederland - kunnen wij putten uit een voorraad van tienduizenden soorten vloer- en wandtegels. Wij hebben altijd rechtstreeks inzage in de voorraad en zijn in staat om bijna alle mogelijke tegels snel te leveren. Wij houden u continu op de hoogte van de actuele levertijd, omdat wij het belangrijk vinden dat u precies weet waar u aan toe bent!

Natuursteen, duurzaam en veelzijdig

Natuursteen is prachtig om te zien vanwege de unieke structuren en kleuren. Bovendien is het duurzaam en praktisch in gebruik. Volop voordelen dus. Populaire soorten zijn hardsteen en leisteen. In onze showrooms presenteren wij alle mogelijkheden op natuursteengebied. Uiteraard werken wij alleen met leveranciers van wie wij zeker weten dat zij topkwaliteit leveren.

Keramiek

De ontwikkelingen in de tegelbranche staan niet stil. Met nieuwe technieken is hout of natuursteen in keramiek niet meer te onderscheiden van echt hout of natuursteen. Het gemak van keramiek wordt gecombineerd met de uitstraling van hout of natuursteen.

De standaard maat tegel is nog steeds verkrijgbaar, maar daarnaast zijn er ook tegels in afwijkende afmetingen, zoals 100x100 cm, 100x120 cm of zelfs 100x300 cm, al dan niet met een bijzonder patroon voor een speels effect. Kiezelmozaïeken zijn ook in opkomst. Of wat dacht u van tegels met een houtmotief! Prachtig te combineren met moderne badkamermeubels voor een warme sfeer in uw badkamer.

U begrijpt, als het om tegels gaat zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd. Kom daarom gerust eens langs in de showrooms van Concordia Keuken & Bad. Langs grote wanden staan alle soorten en maten tegels gepresenteerd zodat u ze op uw gemak kan bekijken, en naar hartenlust mixen & matchen voor de ideale keuken of badkamer

Co-tile

Naast onze leveranciers bieden wij onder ons eigen label Co-tile een breed en diep assortiment tegels van de hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Moodboard Concordia keuken en bad