Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

De keuze voor het soort keukenapparatuur hangt af van uw wensen, smaak en budget. Wilt u graag genieten van de stabiele basisfunctionaliteit van bekende merken of wilt u graag meegaan met de nieuwste innovaties? Bij Concordia helpen wij u bij het maken van de juiste keuze, zodat u straks volop kunt genieten van uw nieuwe keukenapparatuur.

Soorten keukenapparatuur

Keukenapparatuur is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld graag een inbouwoven of juist een losstaand fornuis van Boretti? Wilt een keukenkraan die alleen warm en koud water geeft of moet er ook kokend water uit komen? De mogelijkheden zijn oneindig, maar daardoor ook onoverzichtelijk en soms lastig. Om keuzestress te voorkomen helpen wij u graag bij het samenstellen van de juiste apparatuur. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en doen vervolgens een voorstel van de bijpassende modellen. Uiteraard ook rekening houdend met de stijl van uw keuken. Hierdoor filteren wij al het grootste gros van de apparatuur en maakt u een keuze op basis van smaak en kwaliteit.

Concordia Keuken en Bad | Inbouw vaatwasser Concordia Keuken en Bad | Inbouw koffiezetapparaat Concordia Keuken en Bad | Inbouw koelkasten

Concordia Keuken en Bad | Bekijk meer keukenapparatuur inspiratie

Nieuwste innovaties

Door onze nauwe samenwerking met de bekende leveranciers hebben wij altijd de nieuwste modellen staan in onze showrooms staan. Zo hebben wij modellen staan van Siemens Home Connect en nieuwste kraan van Quooker, namelijk de Quooker CUBE. Twee innovatieve producten die u ongetwijfeld voorbij heeft zien komen in de tv-commercials. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en functies van de keukenapparatuur.

Onderhoud keukenapparatuur

Het onderhouden van keukenapparatuur is één van de belangrijkste peilers voor een langere levensduur van uw keukenapparatuur. Eén van de veel voorkomende problemen bij oudere keukenapparatuur is kalkaanslag. Door aanwezige kalk in leidingwater worden de leidingen in uw keukenapparatuur aangetast. De oplossing hiervoor komt van Boshuis wateronterharder.

Boshuis waterontharders filteren het kalk uit het water, waardoor uw water zachter wordt. De levensduur van de keukenapparatuur wordt hiermee verlengd, daarnaast heeft het ook andere voordelen zoals:

  • Geen kalkaanslag, dus minder poetswerk
  • Verzorging voor huis en haar
  • Minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Bescherming van uw sanitaire installaties
  • Zuivere smaak van het water (ook voor thee)

Bekijk onderstaande video van Boshuis waterontharders.

Wilt u graag weten welke type waterontharder het beste bij u in huis past? Onze adviseurs helpen u bij uw keuze.