Wastafels en badkamermeubels

Wastafels en badkamermeubels

Wastafels en badkamermeubels

Wastafels en badkamermeubels zijn verkrijgbaar is vele soorten en maten. Naast functionaliteit zijn ook de kwaliteit en stijl belangrijk voor de keuze van het juiste badmeubel. Bij Concordia Keuken en Bad bent u aan het juiste adres, in onze grote showrooms hebben wij een ruim assortiment aan wastafels en badkamermeubels. 

Waar dient u op te letten bij de aanschaf van wastafels en badkamermeubels?

Gezien het grote aanbod in de markt is het belangrijk dat u uw wensen vooraf goed bepaald. De grootte van de badkamerruimte bepaald grotendeels al de afmetingen van het badmeubel. Een te groot meubel in een kleine ruimte oogt niet mooi, maar andersom zou het ook zonde zijn als u de grote ruimte niet benut met meer opbergruimte. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze maakt u samen met onze adviseurs een 3D-tekening, zodat u direct inzichtelijk heeft wat het eindresultaat is.

Functionaliteit

Verder is de functionaliteit ook een belangrijke pijler. Wilt u bijvoorbeeld met twee personen tegelijkertijd in de badkamer aanwezig zijn, dan is een wastafel met dubbele kraan zeer gewenst. Kies dan bijvoorbeeld voor een wastafel die minimaal 100 cm breed is, dan heeft u beiden voldoende ruimte.

Daarnaast is de keuze van lades een belangrijk onderdeel. Wilt u graag 2 brede lades met volop bergruimte of wilt u liever meerdere lades waarbij u uw eigen lade met toiletartikelen hebt en elkaar niet in de weg zit als u iets wilt pakken uit de lades. Belangrijke zaken waar u vooraf rekening mee dient te houden, zodat u achteraf geen teleurstellingen hebt. 

Kranen

Om de wastafel af te maken kunt u kiezen uit een ruim assortiment kwalitatieve kranen. Ook hier hebben wij volop de keuze in en kunnen wij u goed adviseren.

Spiegel

Kiest u voor een breed badmeubel, dan maakt een spiegel in dezelfde breedte uw badkamer helemaal af. Door de lijnen door te trekken creert u één geheel. Daarnaast wilt u uzelf goed in de spiegel kunnen zien, daarom is verlichting in de spiegel een goede toevoeging. Niet alleen qua design, maar ook qua functionaliteit.

Wilt u meer informatie?

Bent u enthousiast en wilt u meer informatie over ons wastafels en badkamermeubels? Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak vooraf een afspraak met één van onze adviseurs.