Toilet

Toilet

Toiletten

Toiletten zijn verkrijgbaar is vele soorten, maten, vormen en luxe. In onze showrooms bent u aan het juiste adres en heeft u keuze uit een ruim assortiment toiletpotten. Voor ieder budget hebben wij de juiste toiletpot in huis.

Soorten toiletpotten

Toiletten zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Wilt u graag een hangende pot, zodat u gemakkelijk de vloer kunt schoonmaken of vindt u een staande pot ook prima? Wij hebben verschillende modellen in onze showrooms staan, zodat u een bewuste keuze kunt maken.

Houdt u meer van luxe en comfort, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een toilet met brilreiniging, softclose of een whirlspray voor een vederzachte reiniging. Kies dan voor de Geberit met WhirlSpray straal.

Geberit WhirlSpray straal

De Geberit WhirlSpray straal is niet zomaar een straal, maar een straal die pulseert. Hierdoor ontstaan er duizenden luchtbellen in het water. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. WhirlSpray is een gepatenteerde technologie en is daarom alleen verkrijgbaar op AquaClean douchewc's van Geberit.