Liefde voor detail en kwaliteit

Liefde voor detail en kwaliteit

next125

Designmerk next125 is het internationale kwaliteitskeukenmerk van Schüller. Liefde voor detail is karakteristiek voor deze keukens. Daarbij combineert next125 ambacht, techniek, design en architectuur met een geavanceerde, industriële productie. Hierdoor ontstaan buitengewoon elegante designkeukens gemaakt van prachtige materialen en voorzien van de nieuwste technische snufjes. 

Design in overeenstemming met natuur en prijs

Dat is de filosofie van het internationale topmerk next125. En dat is waar next125 voor staat. Lifestyle, design en technologie vloeien in de keukens van next125 samen. Keukens die verrassen en fascineren. Ze zijn altijd tot in detail uitgedacht en duurzaam geproduceerd.

Nu modern, morgen nog steeds visionair

En design moet intrigeren. next125 concentreert zich op het essentiele: authentieke materialen en tijdloos design worden gecombineerd tot zowel puristische als functionele keukens. Een filosofie die in de keukens van next125 door hun ingetogen elegantie en doordachtheid tot in het kleinste detail weerspiegelt. Dankzij de rastermaat en de frontindeling ontstaat een optische eenheid - zonder functionele eisen zoals voldoende opbergruimte te verwaarlozen. Actuele technische ontwikkelingen, innovatieve oplossingen voor alledaagse problemen en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat next125 keukens lang geavanceerd blijven.Maar ondanks het weglaten ligt aan het keukendesign ook altijd de experimenteerlust ten grondslag. Van het nissysteem 'next125 cube' tot aan het laminaatfront met een onderhoudsvriendelijk oppervlak - uniek design leeft van de eenvoud. Hiervoor werd next125 meermaals onderscheiden. 


Uiteraard werkt Concordia Keuken & Bad samen met dit topmerk. Wij laten u graag persoonlijk zien wat next125 voor u in petto heeft. In onze showroom staan diverse next125 designkeukens tentoongesteld.

next125 kooktafel 

De next125 kooktafel is uitgegroeid tot een echte designtopper. Een minimalistisch “State of the Art” in elke keuken. Dit jaar werd de tafel in een nieuw jasje gestoken en nu biedt ze ook de mogelijkheid om er onzichtbaar een werkbladafzuiging in te integreren.

Het vrijstaande meubel van next125 combineert op geraffineerde wijze individualiteit met een hoge mate van functionaliteit en nauwgezet design. Om deze bijzonder krachtige uitstraling en vormgeving zonder compromissen te bereiken, werd er speciale aandacht besteed aan het designproces. Ondanks de puristische look staat functionaliteit duidelijk op de voorgrond. Om die reden werd de originele look aangepast: nu kunnen ook moderne afzuigsystemen van verschillende fabrikanten strak geïntegreerd worden en kan een nog meer huiselijke sfeer gecreëerd worden.

 

Hoewel de kooktafel tot 3 meter breed is, ademt ze gewoonweg elegantie en luchtigheid.

In de kubusvormige, uittrekbare onderkast kunnen normale kookplaten -maar ook met een werkbladafzuiging- worden geplaatst. Het element loopt door tot onder het werkblad. Dit zorgt ervoor dat de technische uitrusting onzichtbaar in de kast verdwijnt. De werkbladafzuiging voert de afgezogen lucht via recirculatie of luchtafvoer af langs deachterkant van de onderkast. Aan de verfijnde look van de kooktafel is niets veranderd. Integendeel: de tafel sleepte al meerdere designprijzen in de wacht, waaronder de Red Dot Design Award en de German Design Award.

Ook met hangende afzuigkappen slaat de next125 kooktafel een goed figuur.

De kooktafel is verkrijgbaar in verschillende versies en biedt dus veel mogelijkheden tot individualisering. Ze is beschikbaar in drie verschillende breedtes (180, 240 en 300 cm) en met een hoogte van 92,5 cm en een diepte van 100 cm past ze wonderwel in de meest uiteenlopende woonsituaties. Voor het onderstel van de tafel kunt u kiezen uit verschillende soorten hout, waaronder eiken knoestig, notenhout of lariks.

De NX-kooktafel die ook excellent te combineren is met bijpassende NX-eettafels en banken en dat in meerdere houtsoorten!