Concordia Keuken & Bad in Meppel

Concordia Keuken & Bad in Meppel

Concordia Keuken & Bad in Meppel

Concordia Keuken & Bad is een totaal leverancier voor keukens, sanitair, tegels, deuren en kasten voor omgeving Zwolle, Staphorst, Meppel, Hoogeveen, Emmen en de rest van Noord Nederland. In onze showroom van 3000 m2 staan legio voorbeelden voor u uitgestald.

Kom gerust eens een kijkje nemen aan de Zomerdijk 3 B in Meppel. Wij staan graag voor u klaar!

Eigen montagedienst

Onze monteurs zijn ervaren medewerkers die dagelijks bezig zijn om de door u uitgezochte materialen met de grootste zorg te monteren. Wanneer het gaat om een douchewand of schuifkast monteren, of wanneer de gehele badkamer of keuken aangepakt moet worden, wij kunnen alles voor u regelen, inclusief het installatiewerk. De monteurs komen op de dag van de montage voorrijden en hebben de materialen zelf bij zich. Wanneer de montage gereed is wordt het verpakkingsmateriaal netjes meegenomen.

Hofleverancier

In 2006 vierde Concordia haar 100-jarig jubileum. Bij deze gelegenheid kregen wij bij Koninklijk Besluit het predicaat Hofleverancier toegekend. Dit is een erkenning voor de bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit van ons bedrijf. Regionaal opereren is één van de voorwaarden waar een bedrijf aan moet voldoen om het hofleverancierschap te mogen voeren. Andere eisen zijn onder meer onberispelijk gedrag en een duidelijke en herkenbare ontstaansgeschiedenis.

Sinds 2006 vermelden wij daarom met trots ‘hofleverancier’ op al onze reclameuitingen. Kijk voor meer informatie op www.hofleverancier.nu

 

Showroom Meppel

Openingstijden Meppel

Maandag

13.00 – 17.30 uur

Dinsdag

08.30 – 17.30 uur

Woensdag

08.30 – 17.30 uur

Donderdag

08.30 – 17.30 uur

Vrijdag

08.30 – 21.00 uur

Zaterdag

10.00 - 17.00 uur

.

Er zijn momenteel geen afwijkende openingstijden.

Bert

Kom gerust langs

in de showroom van Concordia Keuken & Bad in Meppel

Onze adviseurs staan altijd voor uw klaar met gedegen advies en een kopje koffie of thee!