Kranen

Kranen

Kranen

Kranen zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en prijzen, maar welke kraan past nu bij uw smaak en de rest van het interieur? Het lijkt een gemakkelijke keuze, maar door het grote aanbod ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Om u op weg te helpen, leest u hieronder welk aanbod wij in onze showrooms hebben. Mocht u er niet alleen uitkomen, dan helpen wij u uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze.

Welke kranen zijn bij ons verkrijgbaar?

In onze kranencollectie hebben wij de bekendste merken, waaronder Hans Grohe. Naast de basiskranen hebben wij ook een ruim assortiment aan designkranen, die uw badkamer/toiletruimte de unieke uitstraling geven waar u naar op zoek bent. Bij designkranen gaat het om de look & feel van het producten. Er is veel aandacht besteed aan de uitstraling, maar ook aan het binnenwerk van de kraan.

Het binnenwerk van de kraan is uitermate belangrijk en wordt vaak onderschat bij de aanschaf van een kraan, met alle gevolgen van dien. Wanneer dit niet goed afgewerkt is, wat u vaak ziet bij goedkopere kranen, kan er corrosie en lekkage ontstaan. Het risico op waterschade bij kwalitatieve kranen is aanzienlijk kleiner. De kranen in ons assortiment zijn uitvoerig getest en voorzien van een garantieperiode. Kiest u voor een designkraan dan heeft u ook na de garantietermijn vaak nog een nalevergarantie op de onderdelen.

Concordia Keuken en Bad | Inbouwkraan badkamer Concordia keuken en bad | stijlvolle badkraan met handdouche Concordia Keuken en Bad | Inbouwkraan badkamer

Bekijk meer kranen inspiratie

Kraansoorten

Binnen ons assortiment bieden wij complete productlijnen aan. Hierdoor kunt u in iedere vertrekruimte gebruik maken van dezelfde stijl, ongeacht de functionaliteit van de kraan. Het voordeel is dat u rust en eenheid uitstraalt in huis. Dit kunt u zelfs doortrekken tot in de keuken, want naast de badkamer-/douchekranen hebben wij ook een ruim assortiment keukenkranen. Bij Spoelbakken en Kranen kunt u hier meer over lezen.

Douche-/badkranen

  • Opbouw thermostaat kranen
  • Showerpipe kranen
  • Inbouwkranen

Wastafel-/fonteinkranen

  • Opbouwkranen
  • Inbouwkranen
  • Hoge/lage kranen

Kwaliteits- en designkranen

Eerder heeft u al kunnen lezen dat er bij kwaliteits- en designkranen uitvoerig aandacht is besteed aan het binnenwerk van de kraan. Dit is één van de voordelen van kwaliteitskranen, maar er is meer. Bij kwaliteitskranen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve materialen, zoals RVS van de hoogste kwaliteit. Wilt u graag een kraan met een andere uitstraling dan RVS, dan hebben wij ook kranen met een 3-in-1 PVD-coating. Deze coating is in diverse kleuren verkrijgbaar en zorgt ervoor dat kranen krasbestendiger zijn en daarnaast bevordert het de reinigbaarheid van kalkaanslag.

Axor kranen

Wist u dat Hans Grohe in samenwerking met Axor designers een speciale productlijn heeft ontwikkeld voor langdurig gebruiksplezier. Axor kranen zijn sterk, technologisch verfijnd en hebben een lange levensduur. Wilt u meer weten over de Axor-productlijn in onze showroom laten wij u graag de beschikbare modellen zien en vertellen wij u meer over de kracht van deze kranen.

Trends en ontwikkelingen

Een trend die wij op dit moment zien is de toepassing van zwarte kranen. Op woongebied maakt de industriële look een opwaartse mars, deze wordt nu ook doorgetrokken in de badkamer en toiletruimte. Een mooie ontwikkeling, want dit komt de uitstraling van uw huis zeker ten goede. In onze showroom hebben wij diverse industriële opstellingen staan en zijn zeker de moeite waard om te bekijken. Wilt u alvast een voorproefje van de mogelijkheden? Deze industriële badkamer hebben wij onlangs opgeleverd bij een tevreden klant.

Concordia keuken en bad | Zwarte badkamerkraan