Benieuwd naar onze nieuwbouwprojecten? Klik hier

Spoelbakken en kranen

Spoelbakken en kranen

Spoelbakken en kranen

De meeste gebruikte onderdelen in uw keuken zijn toch wel de keukenkraan en de spoelbak. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat deze onderdelen voldoen aan uw gebruikersgemak en wensen.

Soorten spoelbakken

De spoelbak is een belangrijk onderdeel van een keukenblad. Niet alleen kan een goede spoelunit het comfort en de hygiëne van uw aanrecht vergroten; ook is uw keuze bepalend voor de uitstraling daarvan. En die keuze is ruim: er zijn enkele, anderhalve en dubbele units in vele vormen en van verschillende materialen, al dan niet voorzien van handige accessoires. Daarnaast is de montage van een spoelbak ook bepalend voor de uitstraling van uw keuken. Denk hierbij aan opbouw, inbouw of onderbouw spoelbakken. Welke spoelbak het beste bij uw keuken past is afhankelijk van uw gebruik, budget en stijl.

In ons ruime assortiment vindt u altijd een spoelbak die past bij uw gebruik, smaak en aanrechtblad.

Soorten keukenkranen

Net als spoelbakken is het assortiment van keukenkranen enorm uitgebreid. Er zijn vele designs verkrijgbaar en steeds weer worden er nieuwe ontwerpen en trends in de markt gebracht. De kranen in ons assortiment zijn zorgvuldig uitgekozen en van hoogwaardige kwaliteit. Hieronder ziet u een kleine selectie uit ons assortiment.

Kraan met aan-/uitknopZwarte kraanKraanZwarte kraan

Concordia Keuken en Bad | Bekijk meer kranen inspiratie

Quooker de kokendwaterkraan

Eén van de trends is de Quooker kokendwaterkraan. De Quooker is een keukenkraan waar naast warm en koud water, ook direct kokend water uit de kraan komt. Ideaal, want hierdoor hoeft u nooit meer te wachten op kokend water.

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan óp het aanrecht en een reservoir eronder, waarin het water op 110°C bewaard wordt. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als u kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Quooker heeft diverse modellen op de markt gebracht, waaronder de Quooker Flex, Quooker Fusion en Quooker CUBE. Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een aantal van deze modellen hebben wij staan in onze showrooms.

Wilt u meer weten over de Quooker? Kom langs dan in onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak bij één van onze vestigingen in Meppel of Heerenveen

Concordia Keuken en Bad - Quooker kokendwaterkraan