Spoelbakken en kranen

Spoelbakken en kranen

Spoelbakken en kranen

Een van de meest gebruikte onderdelen in uw keuken zijn toch wel de keukenkraan en de spoelbak. Daarnaast bepaalt of versterkt het in grote mate de uitstraling van uw keuken. Concordia Keuken & Bad biedt daarom een zo breed mogelijk assortiment aan kranen en spoelbakken, zodat ook dit onderdeel voldoet aan uw wensen en eisen. 

Soorten spoelbakken

Ook de spoelbak verdient alle aandacht. Er is ook op dit vlak veel te kiezen. Spoelbakken zijn er in verschillende materialen en formaten.

De spoelbak en het werkblad zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen kan een goede spoelunit het comfort en de hygiëne van uw aanrecht vergroten, ook is uw keuze bepalend voor de uitstraling daarvan.

En die keuze is ruim: er zijn enkele spoelbakken, anderhalve spoelbakken en dubbele spoelbakken in vele vormen en van verschillende materialen, al dan niet voorzien van handige accessoires. 

Daarnaast is de montage van een spoelbak ook bepalend voor de uitstraling van uw keuken. Denk hierbij aan opbouw, inbouw of onderbouw spoelbakken. Veelal wordt een rvs spoelbak in het blad verzonken. Maar u kunt ook kiezen voor een kunststof spoelbak of in sommige gevallen kan de spoelbak in het zelfde materiaal als het werkblad gemaakt worden.Welke spoelbak het beste bij uw keuken past, is afhankelijk van uw gebruik, budget en stijl.

In ons ruime assortiment vindt u altijd een spoelbak die past bij uw gebruik, smaak en aanrechtblad.

 

Soorten keukenkranen

Net als spoelbakken is het assortiment van keukenkranen enorm uitgebreid. Er zijn vele designs verkrijgbaar en steeds weer worden er nieuwe ontwerpen en trends in de markt gebracht. De kranen in ons assortiment zijn zorgvuldig uitgekozen en van hoogwaardige kwaliteit. Hieronder ziet u een mini impressie van ons assortiment.

Kraan met aan-/uitknopZwarte kraan

KraanZwarte kraan

Concordia Keuken en Bad | Bekijk meer kranen inspiratie

Quooker de kokendwaterkraan

Eén van de trends is de Quooker kokendwaterkraan. De Quooker is een keukenkraan waar naast warm, koud of bruisend water, ook direct kokend water uit de kraan komt. Ideaal, want hierdoor hoeft u nooit meer te wachten op kokend water.

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan óp het aanrecht en een reservoir eronder, waarin het water op 110°C bewaard wordt. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als u kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Moet u de Quooker uitzetten als u op vakantie gaat? Daarover vindt u hier meer informatie

Quooker heeft diverse modellen op de markt gebracht, waaronder de Quooker Flex, Quooker Fusion en Quooker CUBE. Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een aantal van deze modellen hebben wij staan in onze showrooms.

Wilt u meer weten over de Quooker? Kom langs dan in onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak bij één van onze vestigingen in Meppel of Heerenveen.

Concordia Keuken en Bad - Quooker kokendwaterkraan