Badkamers

Badkamers

Meer over badkamers

Een fijne badkamer verhoogt het woongenot. Steeds vaker is de badkamer dé plek om heerlijk te onthaasten. Hoe geweldig is het als die ruimte past bij de stijl van uw huis? Concordia Keuken & Bad haalt de droombadkamer voor iedereen dichterbij. Wij leveren A-merken voor elk budget.

Badkamer overzicht

Uw wensen, ons doel

Kom gerust eens langs in onze showrooms in Meppel of Heerenveen. Geheel vrijblijvend kunt u zich oriënteren en door onze badkamerspecialisten laten voorlichten over de mogelijkheden. U bent en blijft de regisseur van uw eigen nieuwe badkamer! Aan ons de taak om goed naar u te luisteren en de juiste vragen te stellen. Wat zijn uw wensen? Wat zoekt u precies? Welke stijl past bij u? Welke functionaliteiten moet de badkamer hebben? Wat is het budget? Enzovoorts!

Hoe groot of klein uw nieuwe badkamer ook gaat zijn, wij zorgen voor een passend ontwerp. U zult verrast zijn door de mogelijkheden. Onze ontwerpers zijn in staat alle typen badkamerruimtes optimaal in te delen voor een zo efficiënt en zo aangenaam mogelijk gebruik. Door de grote keuze in badkamermeubelen, baden, wastafels, radiatoren, kranen en douchebakken biedt Concordia Keuken & Bad voor elke badkamervraag een oplossing.

Inspiratie

In onze showrooms kunt u oneindig veel badkamerinspiratie opdoen. Complete badkamers, de één nog fraaier dan de ander, staan er gepresenteerd. Alle losse onderdelen zijn bovendien te combineren tot een geheel nieuwe badkamer volgens uw eigen keuze. Onze badkamerexperts begeleiden u daarin graag. Zij denken met u mee en zetten alle mogelijkheden duidelijk op een rijtje.

3D-badkamerontwerp

Met behulp van 3D-software maken wij het ontwerp van uw nieuwe badkamer inzichtelijk. Een 3D-ontwerp maakt de kleinste details zichtbaar. Pas wanneer het ontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan wij over naar de volgende fase: de realisatie!

Installatie- en montageservice

Alle producten worden altijd snel geleverd. Wij informeren u graag over professionele montagebedrijven. Deze montagebedrijven werken vaak samen met Concordia Keuken & Bad en zij plaatsen volledige badkamers. Zij zijn ook in te schakelen als u een deel van uw badkamer wilt renoveren, bijvoorbeeld voor de aanleg van vloerverwarming of het tegelwerk.