Modern , Design , next125

next125 | NX510 saharabeige - NX902 glas mat lavazwart - NX640 eiken elegant parelgrijs

Deze keuken bestaat uit 3 verschillende fronten en klopt als een bus.

Kookeiland

Een van de bijzonderheden aan het kookeiland is het frame. Door dit frame is het eiland volledig zwevend en zorgt het voor een ruimtelijk effect. Doordat alle onderdelen van het eiland van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur (sahara beige) zijn uitgevoerd vormt het een stoere moderne basis voor deze designkeuken.

Onder de inductiekookplaat bevinden zich lades met flexboxen van eikenhout en gevormd antraciet gemêleerd vlies. Door dit systeem zal er nooit meer wanorde in laden of kasten ontstaan. Het variabele systeem van Flex-Boxen brengt orde in de next125 keukenkasten aan en sorteert al het kookgerei; ze zijn extreem veelzijdig en flexibel. 

Boven de inductiekookplaat hangt een luchtig frame, waarin een recirculatie afzuigkap van Wave hangt.

Achterwand van vouwdeuren

De vouwdeuren van de achterwand zorgen ervoor dat de keuken een clean uiterlijk heeft als de keuken niet gebruitk wordt. Zo is het meer een meubelstuk dan een keukenmeubel. De paneeldeuren zijn door ze eenvoudig in te drukken gemakkelijk te openen. De panelen schuiven dan naar buiten en verzamelen zich zijwaarts naast het keukenblok aan weerszijden. Ze zijn gemaakt van houtfineer in parelgrijs. Achter de panelen wordt het volgende onderdeel van deze geweldige keuken zichtbaar. 

Het keukendeel van de achterwand is volledig uitgevoerd in glas mat lavazwart, inclusief het werkblad en biedt volop opbergruimte door de diepe lades. 

Kleurmogelijkheden 

Deze specifieke keuken is uitgevoerd in glas mat platina metallic, eiken fineer parelgrijs en fluweel mat-lak in sahara grijs met anti-fingerprint. Deze materialen zijn in diverse kleuren leverbaar, waardoor de keuken helemaal naar eigen wens is uit te voeren. De chic fineer fronten worden ter bescherming voorzien van een bijzonder duurzame tweecomponenten-laklaag.

Fluweel mat lak 

Glas mat 

Hout chic fineer 

Advies op maat 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen graag verder om alle mogelijkheden en wensen op een rij te zetten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om jouw droomkeuken tot leven te laten komen. 

Deel dit artikel