Modern , Design , next125

next125 | NX902 glas kristal wit mat - NX960 Keramiek marmer nero

Een luxueuze eilandkeuken met glas in mat kristalwit en keramiek in marmer nero imitatie. 

Eiland als blikvanger

Een eiland zorgt altijd voor een blikvanger in de keuken. Door de ingetogen vormen en kleuren die in deze keuken zijn gebruikt, ontstaat ondanks de beperkte ruimte een gevoel van ruimtelijkheid. De basiskleur kristalwit zorgt voor rust en doordat de plinten in lavazwart zijn uitgevoerd, lijkt de keuken wel te zweven, wat het ruimtelijke effect nóg meer benadrukt. 

Het minimalistische keramieke werkblad van Systemo is slechts 1,5 cm dik. Het materiaal wordt gekenmerkt door extreme robuusheid en de bijzonder hygienische en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. 

Onder de matzwarte onderbouwspoelbak van composiet bevindt zich een uittreklade met een handige afvalscheidingssysteem. Bijpassend is een matzwarte kraan geplaatst. Het werkblad is daarnaast voorzien van een inductiekookplaat met kookplaatafzuiging. 

Apparatuurwand met veel opbergmogelijkheden

Daar waar apparatuur is geplaatst zijn de fronten uitgevoerd in keramiek marmer nero imitatie. De kristalwitte achterwand is voorzien van het next125 cube systeem. Met dit systeem bevindt zich alles binnen handbereik en ontstaat opbergruimte waar deze nodig is. Bij dit paneelsysteem kan bijvoorbeeld gekozen worden voor hangende tuincubes met dagverlichting, een magnetisch messenblok, een houder voor een keukenrol, de mogelijkheid om veelgebruikte specerijen op te hangen of zelfs een fotolijst binnen handbereik voorhanden te hebben. 

De kastenwand is voorzien van een handige apothekerskast en een hoge koelkast en vriezer. Ook is de keuken voorzien van een mulitfunctionele oven met stoomfunctie en een multifunctionele oven met magnetronfunctie, wat de mogelijkheid geeft veel bereidingen tegelijkertijd te doen. 

Materiaal en kleuren

Deze keuken is in mat kristalwit uitgevoerd. De fronten zijn van enkelvoudig wit glas, waarvan de achterzijde volledig gelakt is. Het licht wordt op de fronten gereflecteerd en breekt op het hoogwaardige oppervlak, wat bijzondere effecten tot gevolg heeft.  

Advies op maat 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen graag verder om alle mogelijkheden op een rij te zetten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om jouw droomkeuken tot leven te laten komen.

 

Deel dit artikel