Modern , Design , next125

next125 | NX902 glas mat platina metallic kwartsgrijs - NX620 eiken tabak knoestig geborsteld

Het eiland van deze next125 keuken is een ware blikvanger in de keuken, mede doordat er een wijnklimaatkast zichtbaar is. Doordat de keuken is opgebouwd uit strakke vormen vol van detail ontstaat er een gevoel van ruimtelijkheid. 

Eiland als blikvanger

Het eiland is uitgevoerd in eiken tabak knoestig, geborsteld in de kleur lavazwart en vormt een prachtige basis voor deze stoere keuken. Het eiland is afgewerkt met een massief RVS werkblad van 4 mm zonder randafwerking in de kleur 'warmgewalst'. De inductiekookplaat heeft een werkblad-afzuigunit. Verder is het eiland voorzien van een warmhoudlade, een vaatwasser en een wijnklimaatkast. 

Kastenwand

De kastenwand is uitgevoerd in glas mat platina metallic in de kleur kwartsgrijs. De open kasten maken het een speels terwijl de glazen fronten zorgen voor een strakke uitstraling. De kastenwand is voorzien van een mulitfunctionele oven met magnetronfuntie en pyrolyse, een inbouwkoffieautomaat en een grote koelkast met een hyperFresh plus lade. Kortom; deze keuken is van alle gemakken voorzien. 

Het matte kleurenspel van de glazen fronten van de hoge kastenwand vormt een speels contrast met het ruwe, donkere oppervlak van het knoestig eiken eiland. Dankzij de plinthoogte van 12,5 cm lijkt de keuken wel te zweven.

Materialen en kleuren

Deze specifieke keuken is uitgevoerd in glas mat platina metallic en eiken tabak geborsteld knoestig fineer. Deze materialen zijn in diverse kleuren leverbaar, waardoor de keuken helemaal naar wens is uit te voeren. De chic fineer fronten worden ter bescherming voorzien van een bijzonder duurzame tweecomponenten-laklaag.

Glas mat

Hout chic fineer

Advies op maat 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen graag verder om alle mogelijkheden en wensen op een rij te zetten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om jouw droomkeuken tot leven te laten komen. 

 

 

 

Deel dit artikel