Modern , Design , Modern , Design

Schüller | Biella lavazwart satijn - kerrie satijn

Schüller keukens staan niet alleen bekend om de kwaliteit in levensduur en belastbaarheid, maar ook omdat ze verantwoordelijk met hout om willen gaan. De natuur als oorsprong van alles vraagt om verantwoord gedrag in design, productie en logistiek.  

Deze keuken kenmerkt zich door de opvallende kleur- en materiaalcombinaties. 

Kastenwand 

De greeploze kastenwand is uitgevoerd in de kleur lavagrijs en is voorzien van geintegreerde hoge koelkast een apothekersuittrekfronf, een compacte multifunctionele oven met magnetron en een multifunctionele oven SenseCook met pyrolyse. De kastenwand zorgt voor een stevige basis van de keuken. De notenhouten panelen daaromheen accentueren dat. 

Keukenblok en eiland 

De wangen en fronten vallen op door de uitgesproken kleur kerrie. Opvallend is ook dat het greepprofiel doorloopt in de frontwang. Dit draagt bij aan het opvallende uiterlijk van de keuken. De keuken is voorzien van een keramiek blad in de kleur Abu Dhabi White Silk. Een keramiek werkblad heeft als voordeel dat het zeer hitte- en krasbestendig is. 

Hier vind je een matzwarte krasvaste inductiekookplaat met recirculatie afzuiging, een vaatwasser en een composiet vlakinbouwspoelbak met bijpassende kraan. In het blad is een handige square inbouw contactdoos met usb en deksel verwerkt. 

Achterwand 

Op de achterwand boven het spoelgedeelte zijn handige plantenbakken en een kruidenpotjeshouder opgenomen. 

 

Fronten

Dit model keuken is uitgevoerd in lavazwart en kerrie satijnglans, maar is leverbaar in de volgende frontkleuren: 

Hoe kan het ook? 

Hieronder zijn een voorbeeld van een andere uitgesproken kleur van dit model

 

Kunnen we helpen? 

Onze adviseurs helpen graag bij het maken van dit soort keuzes. In onze showroom staan diverse modellen en uitvoeringen opgesteld en kunnen diverse materialen en kleuren naast elkaar worden gelegd om een goed beeld te vormen. 

Deel dit artikel