Modern , Design

Schüller | Cremona oud eiken barique - Siena schelpenwit fluweelmat

Schüller keukens staan niet alleen bekend om de kwaliteit in levensduur en belastbaarheid, maar ook omdat ze verantwoordelijk met hout om willen gaan. De natuur als oorsprong van alles vraagt om verantwoord gedrag in design, productie en logistiek.  

Deze keuken kenmerkt zich door de strakke afwerking. 

Kastenwand

De greeploze kastenwand uitgevoerd in de kunststof front Oud eiken barique synchroon-print imitatie en is voorzien van een inbouw koffiemachine en een combi-oven. De fronten zorgen voor een prachtige basis van deze keuken en voor een tegenstellend effect in combinatie met het keukenblok. 

Keukenblok 

De wangen van het keukenblok vallen op, doordat het greepprofiel door loopt in de frontwang. Dit draagt bij aan het opvallende uiterlijk van de keuken. De fronten van het keukenblok zijn uitgevoerd in schelpenwit fluweel mat. De keuken is voorzien van een keramiek blad. Een keramiek werkblad heeft als voordeel dat het zeer hitte- en krasbestendig is. 

Aan het plafond hangt een afzuigunit met recirculatie. Een afzuigkap met recirculatie zuigt de vuile lucht op, waarna de koolstoffilters al het vuil in de opgezogen lucht afsorberen. De lucht wordt daarna weer schoon de ruimte ingeblazen. 

Beschikbare kleuren en afwerkingen

Een Schüller keuken is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Combineer materialen en creeer een eigen droomkeuken. In deze keuken is gekozen voor de fronten Cremona en Siena, waarbij je de keuze hebt uit de volgende kleuren. Hoe kan het ook? 

Hieronder zijn enkele voorbeelden van de andere kleuren te vinden. 

Kunnen we helpen? 

Onze adviseurs helpen graag bij het maken van dit soort keuzes. In onze showroom staan diverse modellen en uitvoeringen opgesteld en kunnen diverse materialen en kleuren naast elkaar worden gelegd om een goed beeld te vormen. 

Deel dit artikel