Modern , Design , next125

next125 | NX240 fenix onyxzwart softmat - NX620 noten natuur

De kooktafel in deze keuken is een uniek en herkenbaar onderdeel van de next125 filosofie en is perfect voor mensen die van iets bijzonders houden. 

De combinatie van de softmatte onyxzwarte fronten met de noten houten open kasten en idem onderstel van de kooktafel is geweldig. Wat knalt deze keuken van het scherm af. 

Kooktafel als blikvanger

De prachtige strakke kooktafel is een echte eye-catcher. Daaraan herken je direct de specifieke signature van het designmerk next125. Het werkblad is uitgevoerd in fenix onyxzwart solftmat, net als de keukenfronten. Het materiaal, laminaat SensiQ, behoort tot de sterksten; het heeft een laminaatlaag van fenolhars, decorpapier en een transparante deklaag. Het oppervlak is dikker en harder dan van kunststoffronten is zeer robuust en sterk. Het oppervlak krijgt door de behandeling een supermat uiterlijk en een fluweelzachte touch. Het materiaal geeft een onberispelijke uitstraling en dankzij de innovatieve 'anti-fingerprint'-coating zijn storende vingerafdrukken vrijwel altijd verleden tijd. Tevens is het materiaal in tijdloze, maar uitgesproken kleuren verkrijgbaar, waardoor de keuken helemaal naar eigen smaak te ontwerpen is. Het materiaal is bestand tegen krassen en snijden en zeer hygiënisch. 

 

 

next125 cube systeem 

Door het next125 cube systeem kan de keuken naar believe worden uitgebreid. Kies bijvoorbeeld voor de hangende tuincubes met daglichtverlichting; ideaal voor bijvoorbeeld verse kruiden! Het hangende frame biedt ruimte voor spullen die je altijd binnen handbereik wilt hebben. 

Materiaal en kleur  

Deze specifieke keuken is uitgevoerd in fenix onyxzwart softmat (NX240 - K187F) met een onyxzwarte greeplijst en hout noten natuur (NX620 - F685) met een edelstaalkleurige greeplijst. 

Fenix (SensiQ) is zeer robuust en sterk. Houten fronten zijn natuurlijke en duurzame oppervlakken van massief hout en chic fineer. 

SensiQ

Hout

 

Advies op maat 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen graag verder om alle mogelijkheden op een rij te zetten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om jouw droomkeuken tot leven te laten komen.

Deel dit artikel