Modern , Design , next125 , Industrieel

next125 | NX 950 keramiek marmer grigio imitatie - NX902 glas mat onyxzwart

Een royaal keukenblok in keramiek in marmer grigio imitatie. 

Deze keuken is functioneel, industrieel en dankzij de kubistische vormen een echt designstatement. Het royale, strakke keukenblok en de achterwand in licht geaderd marmerdecor zorgen voor een opvallend uiterlijk, maar tegelijkertijd ook voor rust in de keuken. Doordat de keuken greeploos is uitgevoerd en het onyxzwarte hoge kastenblok vlak geintegreerd is, wordt de rust nog meer benadrukt.  

 

next125 cube systeem 

Door het next125 cube systeem kan de keuken naar believe worden uitgebreid. Kies bijvoorbeeld voor de hangende tuincubes met daglichtverlichting; ideaal voor bijvoorbeeld verse kruiden! Het hangende frame biedt ruimte voor spullen die je altijd binnen handbereik wilt hebben. 

  

 

Wave afzuigkap 

Mede door de Wave recirculatie afzuigkap met dimbare led-verlichting behoudt de keuken zijn minimalistische en industriele uiterlijk. De afzuigkap hangt aan stalen kabels en is daardoor subtiel, elegant en stijlvol. 

 

Materiaal en kleur - fronten

Deze specifieke keuken is uitgevoerd in keramiek marmer grigio imitatie (NX950 C2765) en glas mat onyxzwart (NX902 G187), maar is in meer kleuren leverbaar.  

Keramiek is perfect voor de keuken: levensmiddelen kunnen rechtstreeks en hygienisch op het oppervlak worden verwerkt. Bovendien is het materiaal krasvast en ongevoelig voor hitte. Het is een natuurlijk materiaal, dat uitsluitend stoffen bevat die ook in de natuur voorkomen. Dat maakt dit materiaal milieuvriendelijk en volledig recyclebaar. 

 

Keramiek 

Glas

Hoogglanzende of gesatineerde fronten van 3 mm dik, behandeld enkelvoudig wit glas. De achterzijde is volledig gelakt en op een 16 mm dikke houten plaat gelijmd. De rand van het glas heeft rondom een decoratieve bescherming. 

Advies op maat

De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen graag verder om alle mogelijkheden op een rij te zetten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om jouw droomkeuken tot leven te laten komen.

 

 

 

Deel dit artikel