Design , next125

next125 | NX 912 glas mat agaatgrijs

Ruimte om te ademen. Deze prachtige next125 keuken is uitgevoerd in matte glasfronten in agaatgrijs, uitgevoerd in een L-vorm en in deze ruimte is plaats voor een ruime eethoek. Deze next125 keuken straalt huiselijke rust uit. 

It's all about detail

Door de toevoeging van details, zoals een haard of een in het front geïntegreerde boekenkast, wordt het huiselijke karakter van de keuken benadrukt. Details maken het verschil: het open rek wordt afgewisseld met gesloten fronten en rustige kleuren zorgen voor het nodige tegengewicht tegen de krachtige kleuren van de cognackleurige kast en de petrolkleurige tegels achter de keuken. 

 

Optimaal ruimtegebruik

De keuken heeft greeploze, kamerhoge kasten voor optimaal ruimtegebruik. Voor de indeling van de kasten heeft next125 ook praktische oplossingen, zodat alles is ingericht op comfortabel koken. Hooggeplaatste apparaten, zoals een koelkast die opengaat als je erop drukt of een vaatwasser op greephoogte die op klopjes reageert, zijn geen gimmicks, maar zorgen voor een rustige, greeploze uitstraling.

 

Praktische oplossingen

De laden en korven hebben indelingen van vormvlies. Het zachte vliesmateriaal voelt prettig aan en dempt het geluid van het keukengerei. Daarop heeft next125 nog een ideale aanvulling ontworpen: de Flex-Boxen in eikenhout. Zo ontstaat een doordachte organisatie voor alles wat voor het grijpen moet liggen. 

 

Oog voor detail en kwaliteit

De afzuiging wordt in de bovenkast geïntegreerd en verdwijnt uit het zicht na gebruik. Het strakke, bijna onzichtbare werkblad sluit de onderkasten af als een flinterdunne lijn. De ondergebouwde spoelbak benadrukt dit effect, waardoor het resultaat van tijdloze schoonheid is.

 

Front

De fronten van 3 mm dik zijn van hoogglanzend of gesatineerd behandeld enkelvoudig wit glas. De achterzijde is volledig gelakt en op een 16 mm dikke houten plaat gelijmd. De rand van het glas heeft rondom een decoratieve bescherming. Het licht wordt gereflecteerd en breekt op het hoogwaardige oppervlak, wat bijzondere effecten tot gevolg heeft. De keuken is in diverse kleurnuances verkrijgbaar. Onze adviseurs adviseren graag over de mogelijkheden. 

Advies op maat

De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen graag om alle mogelijkheden uiteen te zetten. Maak gerust vrijblijvend een afspraak, zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om uw droomkeuken tot leven te laten komen.  

Deel dit artikel