Design , next125

next125 | NX 902 Glas mat platina metallic - NX620 eiken tabak knoestig, geborsteld

Het eiland van deze next125 keuken is een ware blikvanger in de keuken. Doordat de keuken is opgebouwd uit strakke vormen vol van detail ontstaat er een gevoel van ruimtelijkheid. 

Eiland als blikvanger

Het eiland is uitgevoerd in glas mat platina metallic en is in het midden van de ruimte geplaatst ten opzichte van de twee hoge kasten met inschuifdeuren. De matte glazen fronten ten opzichte van het ruwe, donkere oppervlak van de eiken knoestige hoge kasten geven het geheel een speels effect. Dankzij de lage plinthoogte van slechts 5 cm lijkt het eiland bijna te zweven. De twee hoge kasten zorgen voor extra opbergruimte en plaats voor elektrische apparaten.

Frontkleuren

Het eiland in glas mat platina metallic is in het midden geplaatst ten opzichte van de twee hoge kasten met inschuifdeuren. Het matte kleurenspel van de glazen fronten vormt een speels contrast met het ruwe, donkere oppervlak van eiken knoestig. Dankzij de lage plinthoogte van slechts 5 cm lijkt het eiland op een sideboard en dus meer op een woon- dan op een keukenmeubel. De twee hoge kasten – waarachter opbergruimte en plaats voor elektrische apparaten schuil gaan – leveren ook een bijdrage aan de huiselijke sfeer.

Advies op maat 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen graag om alle mogelijkheden uiteen te zetten. Maak gerust vrijblijvend een afspraak, zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om uw droomkeuken tot leven te laten komen. 

Deel dit artikel