1 van 2
Design , next125

next125 | NX 510 Sahara beige

Een keuken met strakke lijnen en veel persoonlijkheid. Minder is meer moet de ontwerper gedacht hebben. De elegante keuken geeft een gevoel van openheid en vrijheid. De in Duitsland geproduceerde keukens van next125 staan voor purisme en estetiek. De keukens worden tijdloos ontworpen en zijn een bewuste en duurzaam antwoord op korstondige trends. 

Minimalistische uitstraling

Het kookeiland in saharabeige lijkt wel op zijn pootjes te zweven. Het greeploze ontwerp heeft een minimalistische uitstraling. Achter het kookeiland bevindt zich een kast met vouwdeuren, die de keukenapparatuur op een slimme manier verbergt. Met gesloten deuren heerst er een aangename rust in de keuken. De kookplaat met afzuiging, die gelijk ligt met het werkblad, maakt een afzuigkap overbodig en creëert zo meer vrije ruimte boven het kookeiland.

 

Het pocketsysteem

Een kast die je nooit in verlegenheid brengt. In gesloten toestand ziet ze eruit als een meubelstuk, in geopende toestand toont ze haar volledige functionaliteit. Een lichte aanraking is voldoende om de schuifdeuren te doen openspringen. Daarachter staan de oven, de stoomkoker en nog veel meer. Bewust gekozen: de buitenkant in fijn houtfineer, de binnenkant in een harmonisch bijpassende lakkleur. 

 

De flex-boxen

Praktisch: de indeling van de binnenladen in tastbaar aangenaam ‚vormvlies‘.


Materiaal en kleur

De arbeidsintensief in meerdere stappen geproduceerde en met transparante matte lak verzegelde fronten zijn door de meerlaagse lakopbouw uitermate sterk. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Advies op maat

Met de authentieke oppervlakken van next125 kunt u uw eigen persoonlijke woonruimte ontwerpen en uw persoonlijkheid laten stralen. Tot de geslecteerde materialen behoren lakken in verschillende afwerkingen, edel glas of markante houtfineren, die afzonderlijk of in combinatie hun bijzondere effect ontplooien en tegelijk scoren met vele praktische functies. Onze adviseurs laten graag alle mogelijkheden zien. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor de werkbladen. 

 

 

Deel dit artikel