Design , next125

next125 | NX 505 Jaguar groen - NX 650 oud eiken

Deze keuken speelt met contrasten: een massief keukenblok en blokachtig half keukeneiland tegen een optisch zwevende, aan de wand hangende onderkasten. De in Duitsland geproduceerde keukens van next125 staan voor purisme en estetiek. De keukens worden tijdloos ontworpen en zijn een bewuste en duurzaam antwoord op korstondige trends. 

Warme en koele details

Chique kleuren en materialen gecombineerd tot een buitengewone krachtige keuken. Het koele, stralende wit van het werkblad staat in een fraai contrast met de warme uitstraling van de jaguargroene satijnlak en de elementen in oud eiken.  

De zwevende vormgeving van next125 maakt van het geheel een puristische keukenarchitectuur die de horizontale lijnvoering accentueert. 


Front oud eiken

Een houtsoort met karakter en doorleefde herinneringen – individueel en uniek: het front oud eiken. Hiervoor worden geselecteerde houten balken uit oude producten – bijv. van schuren – verwerkt tot fineer. Dat vormt de basis voor deze fronten in houtfineer. Het front in oud eiken van next125 staat voor authenticiteit en natuurlijkheid. Het past bij de huidige tijdgeest, want dingen die tradities en geschiedenis weerspiegelen, geven in onze gehaaste tijd houvast door duurzaamheid en constantheid. Daarom horen ook de tekenen van de tand des tijds er bij oud eiken altijd bij: verschillend gevormde knoesten, scheuren, kleurverschillen en gebruikssporen.


Front Jaguar groen (satijnlak)

Dit Dual Cure laksysteem op waterbasis met UV-droging voldoet zowel aan eisen m.b.t. milieuvriendelijkheid als wat betreft duurzaamheid en belastbaarheid. Het front is door het fluweelmatte, licht gestructureerde oppervlak onderhoudsvriendelijk. Satijnlak is in veel kleuren verkrijgbaar.

Advies op maat

Met de authentieke oppervlakken van next125 kunt u uw eigen persoonlijke woonruimte ontwerpen en uw persoonlijkheid laten stralen. Onze adviseurs laten graag alle mogelijkheden zien. 

Deel dit artikel