Modern

Keller Keukens | Nijenborg natuur - Evia sneeuw

Nederlands vakmanschap. Dat is waar Keller voor staat. Keller Keukens maakt al meer dan 85 jaar keukens uit eigen fabriek. Met een Keller keuken kiest u voor Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. U bent verzekerd van een product dat lokaal, met zorg en aandacht voor mens en milieu is geproduceerd. En we zijn er trots op dat we keukens van dit oer-Hollandse merk in de showrooms van Concordia Keuken & Bad in Meppel en Heerenveen mogen laten zien. 

Keller Keukens worden op maat en smaak voor u gemaakt. Keller Keukens staat voor mooi. Maar mooi is voor iedereen weer anders. Mooi is persoonlijk. Daarnaast verandert wat we mooi vinden continu, door ontwikkeling op het gebied van trends en technieken. Keller Keukens vertaalt dit door naar een breed assortiment. Keller Keukens biedt voldoende keuzes: in stijlen, materialen, kleuren, details en afwerking. Zo maakt Keller van iets subjectiefs iets heel persoonlijk moois. 

Ontdek de unieke eigenschappen van Keller Keukens, zoals Mix & Match met het Keller Colour System.

Combineren was nog nooit zo gemakkelijk. Met negen actuele kleuren in zes verschillende materialen en prijscategorieën heb je alles binnen handbereik om die ene persoonlijke keuken samen te stellen, waarin alle elementen exact op elkaar zijn afgestemd. Van kasten en deuren tot en met het hele werkblad – en dat laatste is uniek in Nederland!

Kastenwand model Nijenborgh natuur verticaal 

Deze prachtige kastenwand biedt niet alleen ruimte aan een grote koelvriescombinatie en een multifunctinonele oven, maar er bevindt zich daarnaast ook veel opbergruimte achter de stoere fronten. De stoere zwarte greep past perfect bij de robuuste look. 

Keuken model Evia in sneeuw ultra mat

Het keukenblok aan de rechterzijde is uitgevoerd in de kleur sneeuw ultra mat met daarop een composiet werkblad in de kleur 'sphere'. Een werkblad van composiet is zeer populair. De bladen hebben een luxe uitstraling en kunnen tegen een stootje. De bladen zijn erg hygiënisch en hittebestendig. De hardheid is vergelijkbaar met die van natuursteen. wat maakt dat het krasbestendig, stootvast en slijtbast is en dus heel lang mee gaat. 

Deze specifieke keuken heeft natuurlijk een vaatwasser op de meest handige plek en inductiekookplaat met bijpassende afzuigkap. De rechthoekige vlakinbouw spoelbak in Gun Metal is gemaakt van rvs. 

Kleuren

Een Keller Keuken is helemaal naar wens samen te stellen. Hieronder vind je slechts een klein deel van de mogelijkheden van het kleurenpalet. De adviseurs van Concordia Keuken & Bad helpen graag verder. 

Beits op fineer 

Evia ultra mat 

 

Hulp nodig? 

Onze adviseurs helpen graag bij het maken van belangrijke keuzes. In onze showroom staan diverse modellen en uitvoeringen opgesteld en kunnen diverse materialen en kleuren naast elkaar worden gelegd om een goed beeld te vormen. 

Deel dit artikel