Landelijk , Modern , Landelijk

Keller Keukens | Melrose olijfgroen

Nederlands vakmanschap. Dat is waar Keller voor staat. Keller maakt al meer dan 85 jaar keukens uit eigen fabriek. Met een Keller keuken kiest u voor Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. U bent verzekerd van een product dat lokaal, met zorg en aandacht voor mens en milieu is geproduceerd. 

Keller Keukens worden op maat en smaak voor u gemaakt. Keller Keukens staat voor mooi. Maar mooi is voor iedereen weer anders. Mooi is persoonlijk. Daarnaast verandert wat we mooi vinden continu, door ontwikkeling op het gebied van trends en technieken. Keller Keukens vertaalt dit door naar een breed assortiment. Keller biedt voldoende keuzes: in stijlen, materialen, kleuren, details en afwerking. Zo maakt Keller van iets subjectiefs iets heel persoonlijk moois. 

Ontdek de unieke eigenschappen van Keller, zoals Mix & Match met het Keller Colour System.

Combineren was nog nooit zo gemakkelijk. Met negen actuele kleuren in zes verschillende materialen en prijscategorieën heb je alles binnen handbereik om die ene persoonlijke keuken samen te stellen, waarin alle elementen exact op elkaar zijn afgestemd. Van kasten en deuren tot en met het hele werkblad – en dat laatste is uniek in Nederland!

Model Melrose - houtnerf gelakt olijfgroen

Deze heerlijke leefkeuken heeft een olijfgroene structuurverf gekregen. De groefverdeling van de fronten is 15 cm, waardoor de keuken niet alleen direct een landelijk, maar ook een strak uiterlijk krijgt. De keuken is voorzien van een composiet werkblad, dat maakt dat het ijzersterk is en ook nog eens in vele kleuren leverbaar is. Dit type werkblad is hygienisch, krasbestendig en stoot- en slijtvast. Een goede keuze dus. 

Koffienis

Deze keuken heeft een handige koffienis. Het is uittrekbaar en voorzien van verlichting.

Grillplaat

Daarnaast is de inductiekookplaat voorzien van een grillplaat, waardoor met alle gemak nóg meer gevarieerde gerechten op tafel getoverd kunnen worden. 

Strakke afwerking

Het strakke uiterlijk wordt bekrachtigd door de smalle rand van de rvs valkinbouw spoelbak met bijpassende rvs kraan. 

Beschikbare kleuren en afwerkingen 

Een Keller keuken is helemaal naar wens samen te stellen. Het Melrose front is alleen al in 6 verschillende uitvoeringen te verkrijgen: 

Hulp nodig?

Onze adviseurs helpen graag bij het maken van dit soort keuzes. In onze showroom staan diverse modellen en uitvoeringen opgesteld en kunnen diverse materialen en kleuren naast elkaar worden gelegd om een goed beeld te vormen. 

 

 

Deel dit artikel