Landelijk

Keller Keukens | Maine Modern Farmhouse

Keller Keukens worden op maat en smaak voor u gemaakt. Keller Keukens staat voor mooi. Maar mooi is voor iedereen weer anders. Mooi is persoonlijk. Daarnaast verandert wat we mooi vinden continu, door ontwikkeling op het gebied van trends en technieken. Keller Keukens vertaalt dit door naar een breed assortiment. Keller biedt voldoende keuzes: in stijlen, materialen, kleuren, details en afwerking. 

Ontdek de unieke eigenschappen van Keller, zoals persoonlijk maatwerk tot in de details
Op basis van een slim keukenprogramma, jarenlange kennis en ervaring weet Keller invulling te geven aan zelfs de meest uitgesproken klantwensen. Het resulteert in persoonlijk maatwerk van internationale allure, met designkarakteristieken als metallic greeplijsten, gelakte houten fronten en hoogwaardig natuursteen.

Exclusief via Concordia Keuken & Bad als keukenspeciaalzaak voor een professioneel en persoonlijk advies 
Kwaliteit is een kwestie van vertrouwen. Daarom voelt Keller Keukens zich alleen thuis bij de betere keukenspeciaalzaak, waar liefde voor het vak de drijfveer is. En waar deskundige mensen je begeleiden vanaf het ontwerp tot en met het moment dat je jouw nieuwe keuken in gebruik neemt. Niet voor niets hebben diverse Keller dealers de afgelopen jaren de prijs voor ‘beste keukenzaak van Nederland’ gewonnen.


Model Maine Modern Farmhouse
Deze landelijke stijl keuken is opgebouwd uit rustieke materialen, waaronder extra grof houtfineer met noesten en een granieten werkblad. De natuurlijke en doorleefde materialen zijn in een modern en symmetrisch design gegoten. De grantieten spoelbak benadrukt de nostalgische sfeer. 

 

 

Zo kan het ook: 
Bij Keller kunt u het hier getoonde fineerfront ook in houtrepro kiezen. Zelfde look, ander prijskaartje. Dat geldt ook voor het granieten aanrechtblad; in kunststof ook mooi.

 

Beschikbare kleuren en afwerkingen: 

Deel dit artikel