Landelijk

Keller Keukens | Loevestein Oak Aged

Keller Keukens worden op maat en smaak voor u gemaakt, want mooi is voor iedereen anders. Mooi is persoonlijk. Daarom biedt Keller zoveel mogelijk keuzes in stijlen, kleuren en afwerking. Om de prachtige kwaliteitskeukens bereikbaar te maken voor iedereen.

Keller heeft keukens in moderne, klassieke, landelijke en industiele stijl. Van daaruit kan je elke keuken samenstellen.  

Wereld van internationaal design
Keller Keukens beschikt over een eigen designteam met visie. Een team dat de internationale ontwikkelingen en trends op de voet volgt en vertaalt naar de Nederlandse keukenmarkt. Zo ontstaat puur Nederlands design met oog voor Nederlandse behoeften, leefgewoonten en woningen. Een perfecte keukenmatch.

Echte houten keukens die geen concessies doen aan pure sfeer
Authentieke materialen en elementen zijn vaak bepalend voor de uiteindelijke sfeer in een keuken. Zo bestaan de fronten van alle houten Keller modellen uit massiefhouten kaders met gefineerde binnenpanelen. 

Model Loevestein Oak Aged
Deze landelijke keuken is uitgevoerd met natuurlijke materialen zoals hout en steen wat het een tijdloze en warme uitstraling geeft.  


Zo kan het ook:
Overschrijdt de materiaalkeuze het budget? Uitvoering in kunststof houtrepro maakt de keuken goedkoper, zonder dat deze zijn uitstraling verliest. Liever een stenen of composiet blad? Geen probleem, maar dat kost wel iets meer. Kortom: een Keller keuken is helemaal naar wens samen te stellen.  

 

Beschikbare kleuren en afwerkingen: 

Deel dit artikel