Landelijk

Keller Keukens | Finsbury Dutch Prestige

Keller Keukens worden op maat en smaak voor u gemaakt. Keller Keukens staat voor mooi. Maar mooi is voor iedereen weer anders. Mooi is persoonlijk. Daarnaast verandert wat we mooi vinden continu, door ontwikkeling op het gebied van trends en technieken. Keller Keukens vertaalt dit door naar een breed assortiment. Keller biedt voldoende keuzes: in stijlen, materialen, kleuren, details en afwerking. Zo maakt Keller van iets subjectiefs iets heel persoonlijk moois. 

Ontdek de unieke eigenschappen van Keller, zoals Mix & Match met het Keller Colour System. 
Combineren was nog nooit zo gemakkelijk. Met negen actuele kleuren in zes verschillende materialen en prijscategorieën heb je alles binnen handbereik om die ene persoonlijke keuken samen te stellen, waarin alle elementen exact op elkaar zijn afgestemd. Van kasten en deuren tot en met het hele werkblad – en dat laatste is uniek in Nederland!

Fabrieksgarantie zonder voorbehoud 
Bij Keller krijg je 5 jaar onvoorwaardelijke fabrieksgarantie op alle keukenmeubelen. Zó overtuigd zijn we van de kwaliteit van onze producten. Dat betekent: als de kwaliteit van de afwerking niet aan de norm voldoet of een onderdeel niet naar behoren functioneert, zorgen we dat het kosteloos wordt vervangen of hersteld. Verder garanderen we dat je onderdelen 10 jaar na aankoop nog kunt nabestellen.


Model Finsbury Dutch Prestige
Grijs en blauw vormen de basis voor deze prachtige leefkeuken. Deze keuken heeft houtstructuur kunststof fronten met zijdeglanslak en een handige hoekkast voor optimale bergruimte. Verder is de keuken natuurlijk van alle gemakken voorzien. 

  

 

Bekijk op You Tube de Keller keukeninspiratie video .


Zo kan het ook:
Deuren uitvoeren in melamine houtlook en het blad in kunststof steenlook maakt de keuken voordeliger. Onze adviseurs helpen graag bij het maken van dit soort keuzes. In onze showroom staan diverse modellen en uitvoeringen opgesteld. 

Beschikbare kleuren en afwerkingen: 

 

 

Deel dit artikel