Modern

Keller Keukens | Bronx grafiet - Lazio mist

Nederlands vakmanschap. Dat is waar Keller voor staat. Keller maakt al meer dan 85 jaar keukens uit eigen fabriek. Met een Keller keuken kiest u voor Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. U bent verzekerd van een product dat lokaal, met zorg en aandacht voor mens en milieu is geproduceerd. 

Keller Keukens worden op maat en smaak voor u gemaakt. Keller Keukens staat voor mooi. Maar mooi is voor iedereen weer anders. Mooi is persoonlijk. Daarnaast verandert wat we mooi vinden continu, door ontwikkeling op het gebied van trends en technieken. Keller Keukens vertaalt dit door naar een breed assortiment. Keller biedt voldoende keuzes: in stijlen, materialen, kleuren, details en afwerking. Zo maakt Keller van iets subjectiefs iets heel persoonlijk moois. 

Ontdek de unieke eigenschappen van Keller, zoals Mix & Match met het Keller Colour System.

Combineren was nog nooit zo gemakkelijk. Met negen actuele kleuren in zes verschillende materialen en prijscategorieën heb je alles binnen handbereik om die ene persoonlijke keuken samen te stellen, waarin alle elementen exact op elkaar zijn afgestemd. Van kasten en deuren tot en met het hele werkblad – en dat laatste is uniek in Nederland!

Kastenwand model Bronx in grafietzwart

Deze geweldig ruimte kastenwand is van alle gemakken voorzien, waaronder een multifunctionele oven, een combi-stoomoven en een wijnklimaatkast. 

 

Kookeiland model Lazio mist zijdeglans  

Het kookeiland heeft de prachtige zijdeglans kleur mist gekregen. Het eiland heeft veel opbergruimte doordat er aan weerzijden lades geplaatst zijn. Ook is de vaatwasser in het kookeiland geplaatst, net als de spoelbak met bijpassende mat zwarte kraan met uittrekbare uitloop en de inductiekookplaat.  

 

Werkblad

Het blad met spoelbak is een Dekton blad. Dekton is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt worden om glas, materialen in poseleinen en kwartsoppervlakken te maken. Door een bijzondere technologie worden al deze elementen samengevoegd in een ultracompacte plaat. Dekton is praktisch en hygienisch in gebruik en is kras- en vlakbestendig. Wel is het in vergelijking met graniet en composiet kwetsbaarder op de randen als het gaat om stoten. 

Dit werkblad heeft de kleur Domoos gekregen en staat prachtig bij de rest van de keuken. 

 

 

Beschikbare kleuren en afwerkingen

Een Keller Keuken is helemaal naar wens samen te stellen. Hieronder vind je slechts een klein deel van de mogelijkheden om maar aan te geven hoe divers het kleurenpalet is. Onze adviseurs helpen graag met het zoeken naar de juiste kleur.  

 

Hulp nodig? 

Onze adviseurs helpen graag bij het maken van dit soort keuzes. In onze showroom staan diverse modellen en uitvoeringen opgesteld en kunnen diverse materialen en kleuren naast elkaar worden gelegd om een goed beeld te vormen. 

Deze keuken is te bekijken in onze showroom in Heerenveen

Deel dit artikel