Wonen in de Tulp

In de prachtige landelijke omgeving van Oosterwold wordt De Tulp ontwikkeld, waar u de nieuwe eigenaar kunt worden van een vrijstaande villa met een schitterende grote tuin.

Energieneutrale woning

Deze woningen zijn zorgvuldig ontworpen als duurzame energieneutrale woningen. Doordachte afwegingen in materiaalkeuze en installaties zorgen ervoor dat kwaliteit en comfort gewaarborgd zijn voor een marktconforme prijs. Zo is de woning uitgerust met hoogwaardige isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en een zeer lage energierekening.

De woning is afgewerkt met hoogwaardige en verantwoorde materialen, die de milieuimpact van de bouw sterk verlagen en ook nog eens weinig onderhoud vergen. Alle woningen zijn gebouwd onder de in Nederland geldende bouwgarantie.

Wat kunt u van ons verwachten?

In dit project leveren wij de keukens, tegels en sanitair. Daarnaast komen alle kopers bij ons in de showroom voor de keuze uit stenen, pannen, deuren, deurbeslag en kunnen ze zelfs luxe trappen uitzoeken. Met andere woorden totale ontzorging naar de aannemer en kopers.

De aannemer waar wij in dit project mee samenwerken is: Hettebouw BV

Wilt u meer informatie over wonen in de Tulp? Bezoek dan de website van Wonen in de Tulp.

Deel dit artikel