De Kroon - Oranjewijk Urk

Wonen in de Oranjewijk van Urk. Een duurzame nieuwe wijk met de sociale betrokkenheid die u mag verwachten op Urk. Het luxe appartementencomplex ‘De Kroon’ aan de Beatrixstraat is gelegen op een mooie hoeklocatie in de Oranjewijk. Het complex staat op loopafstand van veel voorzieningen en heeft genoeg ruimte voor uw eigen plek. De nieuwbouwwijk ligt aan de rand van de polder waarvandaan een groene parkzone de wijk doorkruist.

Een plek dichtbij de nodige voorzieningen
Vanuit de wijk ligt het appartementencomplex aan een toegang- ontsluitings- weg van de nieuwbouwwijk. Diverse faciliteiten zijn te bereiken op loopafstand, zoals; winkels, scholen, kinderboerderij, apotheek, snackbar, bejaardenhuis, huisarts en de Urker markt. Natuurlijk is hier ook gebakken vis te vinden.

Een nieuwe, duurzame en groene omgeving
Het complex is gesitueerd in fase I van het nieuwe uitbreidingsplan van Urk “de Oranjewijk”. Het betreft daarom een duurzame nieuwe wijk met een hoge leefkwaliteit. Aan de noorzijde wordt het complex begrenst door Oranjewijk fase I en de Polderwijk aan de westzijde. Een groot agrarisch gebied met spectaculaire zonsopkomsten grenst aan de oostzijde van de wijk en geeft een vrij uitzicht over de Polder.

‘De Kroon’ als hoogtepunt in de Oranjewijk
Fase I van de Oranjewijk is zo goed als klaar. Het appartementencomplex is één van de laatste bouwprojecten in fase I. Het doel van deze aannemerscombinatie is dan ook ‘De Kroon te spannen’ voor fase I. Dit vertaalt zich in een uniek, architectonisch- en kwalitatief hoogwaardig gebouw ontworpen specifiek voor deze plek en misschien wel voor u. Wat kunt u van ons verwachten? 
In dit project leveren wij veel ruwbouw materialen. Daarnaast komen alle kopers in onze showrooms om de materialen voor de keukens uit te zoeken. 
De aannemer waar wij in dit project mee samenwerken is: A.C.U. Bouw op Urk.

Wilt u meer informatie over Appartementencomplex De Kroon? Bij Hoekstra Makelaardij en Schol Makelaardij kunt u meer informatie opvragen.

Deel dit artikel