Résidence Tellepark

In de sfeervolle gebouwen van Résidence Tellepark kunt u rekenen op alle gewenste en mogelijke luxe en comfort. Fraai en natuurlijk vormgegeven, veel raampartijen en buitenruimtes met een gunstige zonligging. Elke woonruimte heeft een ruime berging en twee overdekte parkeerplaatsen. De parkeerruimte wordt voorzien van een sedumdak waardoor het opgaat in het glooiende park.

Royaal en parkachtig wonen in hartje Heerenveen

De gebouwen zijn fraai vormgegeven, met veel raampartijen en een hoog afwerkingsniveau. De woongebouwen zijn kleinschalig van op­zet, met in elk slechts acht appartementen en een penthouse. Op elke verdieping komen maximaal twee appartementen, die bereikbaar zijn via trap en lift. Elke eigenaar krijgt de beschikking over twee eigen overdekte parkeerplaatsen en een ruime berging.

De opzet is uniek voor Heerenveen en geeft een extra dimensie aan de Friese plaats, die met het credo ‘n Gouden plak aan de weg timmert. Niet alleen als sportstad, maar ook met het gezellige centrum volop voorzieningen en rondom prachtige natuur, met onder meer Vorstelijk Oranjewoud.

Wat kunt u van ons verwachten?

In dit project leveren wij de keukens, badkamers en toiletten

De aannemer waar wij in dit project mee samenwerken is: Hesco Bouw BV

Wilt u meer informatie over Tellepark? Bezoek dan de website van Tellepark

 

Deel dit artikel