Appartementen de Wheemhoeve

In Zuidwolde is dit kleinschalige project ontwikkeld met een hoogwaardige architectuur, veel allure en uitstraling. Het gebouw wordt gemetseld in een warme roodbruine baksteen. Het dak heeft een groot overstek en krijgt een mat geglazuurde zwarte dakpan. De appartementen zijn gelegen op een ruime kavel met veel groen.

Informatie de Wheemhoeve

De appartementen zijn ontworpen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de ligging.Door het gebouw te plaatsen aan de noordzijde van het terrein ontstaat er een vrije ruimte aan de zuidkant. De appartementen hebben derhalve een zo groot mogelijk vrij uitzicht.

De zuidoriëntatie en de breedte ligging van de woonkamers zorgt voor een lichte woonkamer met natuurlijke opwarming door de zon. Om in de hoogzomer de zon te weren is het appartement voorzien van zonwerend glas, schuifschermen en overstekken bij de terrassen. Je hebt zo schaduw in de zomer en zon in de winter.

De slaapkamers zijn aan de noordzijde gesitueerd. Deze hebben daardoor geen zoninstraling en blijven koeler. Door de onafhankelijk regelbare radiatoren in uw appartement is het mogelijk ieder vertrek afzonderlijk te verwarmen. De appartementen zijn voorzien van twee of drie royale slaapkamers, een riante badkamer met dubbele wastafel en hangtoilet en een ruime berging.

Het balkon loopt over de volledige breedte van het appartement wat de prettige bijkomstigheid heeft dat u uw eigen ramen kunt wassen.

Wat kunt u van ons verwachten?

In dit project leveren wij de keukenstegels en sanitair. Daarnaast komen alle kopers bij ons in de showroom voor de keuze uit stenen, pannen, deuren, deurbeslag en kunnen ze zelfs luxe trappen uitzoeken. Met andere woorden totale ontzorging naar de aannemer en kopers.

De aannemer waar wij in dit project mee samenwerken is: Brands Bouwontwikkeling.

Wilt u meer informatie over appartementen de Wheemhoeve? Bezoek dan de website van De Wheemhoeve.

Deel dit artikel