2 april 2017

Steel frame badkamermeubels

Steel is het nieuwe private label van Concordia Keuken & Bad sanitair waar de frame badkamermeubels onder vallen. Er zijn een aantal standaard modellen beschikbaar en maatwerk is ook leverbaar.

Soort materiaal

Steelframe badkamer meubel Concordia Keuken en BadHet materiaal dat gebruikt wordt is 316 RVS met een poedercoat toplaag. Na vele bezoeken aan beurzen van het sanitair team is deze range badkamermeubels tot uitwerking gebracht. Verschillende maten, vormen en RAL kleuren kunnen gekozen worden. Steel is uitstekend te combineren met de sanitair topbladen, meubelwastafels, Bagno wastafelbladen en de Wood topbladen en meubels.

 

Steelframe badkamer meubel Concordia Keuken en BadFrame 316 RVS

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de verschillende
frames is het 316 RVS, een zeer stevig roestvrij staal soort. Het 316 RVS materiaal heeft de eigenschappen die ideaal zijn voor vochtige omgevingen zoals een badkamer. Een Steel frame is in één stuk aan elkaar gelast en heeft een aantal standaard maten. Deze hebben een lengte van 60, 90 en 120 cm 
met een dikte van 3 cm.

 

Combinatiemogelijkheden

Uiteraard is het frame pas de beginfase van een design badkamermeubel. Het is uitstekend te combineren met een meubelwastafel, topblad en een onderkast. De nieuwe keramiek en solid surface meubelwastafels of de topbladen van solid surface en massief eiken hout zijn hierbij de juiste combinatiemogelijkheden. Eén van de vele solid surface en mineral stone opzetwastafels passen daarnaast weer perfect op de topbladen.
Steelframe badkamer meubelSteelframe badkamer meubelSteelframe badkamer meubel

 

Deel dit artikel