Penthouse keuken

Ruime keuken in een penthouse, waarbij koken, werken en tafelen echt samen komen.

Een mooie uitdaging voor ons was de indeling van een penthouse in hartje Zwolle, waarbij wij koken, werken en tafelen tot één geheel moesten samensmelten. Een uitdaging die wij niet uit de weg gaan en heeft gezorgd voor dit prachtige ontwerp.

De lengte van het eiland en de wandopstelling met inbouwkasten accentueren de lengte van dit luxe penthouse. De klant wilde de strakke lijnen behouden, wat lastig is met een schuine kap, maar door het inbouwen van de hoge kasten komt de strakheid helemaal tot zijn recht.

Het Bora inductie kookveld met geïntegreerde afzuiging zorgt voor ultiem kookgemak, waardoor er geen afzuigkap meer nodig is. De Quooker Flex zorgt voor direct kokend water, waardoor gerechten sneller bereid worden. De matzwarte stoomoven en combimagnetron van Pelgrim maken het geheel compleet en zorgen voor evenwicht en opvulling die past in de ruimte. Uiteraard zorgt deze combinatie van apparatuur ervoor dat maaltijden op verschillende manieren bereid kunnen worden en net als dit ontwerp geen uitdaging te gek is.

De matzwarte Pelgrim apparatuur hoort helemaal thuis in een industriële ruimte en past mooie bij de stalen ensuite deuren en stalen tafel-/stoelpoten.

Penthouse keukenontwerp Concordia Keuken en Bad

Deel dit artikel