3 juni 2022

next125: creative makers en de inspirerende next125 krant

Authentic stories

 

AUTHENTIC STORIES

 

CREATIVE MAKERS

 

Een merk leeft van de mensen die het ontwerpen, inspireren en ermee wonen - de Creative Makers. De keuken op zich, is een plek die creativiteit laat ontplooien. Hoe deze factoren zich in samenspel uitwerken, visualiseren wij met onze nieuwe campagne. Maak kennis met de twee creatieve geesten achter ons "Flower Art"-motief: botanisch decorontwerpster Valentina Teinitzer en fotokunstenaar Claus Friedrich Rudolph.

Het idee dat beiden in de next125 keuken nx510 omgezet hebben, ziet u vandaag exclusief in een eerste impressie. Et voilà: ons nieuwe campagnemotief!

Van nu af aan staan de Creative Makers centraal. Zij interpreteren de keukens van next125 op hun eigen manier - in dit geval met sluierkruid en citroenen. Het verenigen van de keuken met bloeiende kunst levert een heel bijzonder resultaat op. Een ervaring door kleur en vorm die de tijdgeest perfect treft. In ons magazine vertellen wij u meer over het ontstaan en de geschiedenis van het "Flower Art" motief.

Meer ervaren ...

 

   

 

   

Tijd voor frisse inspiratie

Duik in het next125 productnieuws en u beleefd wat ons en onze productportfolio bijzonder maakt. Op 47 frisse pagina's wacht onze nieuwe next125 krant met veel inspiratie, interessante productdetails en een spannende blik achter de schermen. 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden?

 

Wilt u de next125 producten rechtstreeks ervaren? Kom dan in alle rust naar een van onze showrooms voor een vrijblijvend bezoek. 

 

Deel dit artikel