9 augustus 2021

next125 als bekroond keukendesign

Ook in 2021 ontbreekt het next125 niet aan onderscheidingen.

 

Dat blijkt wel uit het feit dat het premium keukenmerk dit jaar nóg 3 gerenommeerde onderscheidingen in ontvangst mocht nemen: de German Brand Award voor het merk als geheel, de German Innovation Award voor het ‘zwevende’ eiland en ook de Red Dot Award: Product Design voor de qua ontwerp intelligente Frame Wall.

Deze Europese onderscheidingen zijn toonaangevend in de interieurbranche. Als een product hier succes heeft, dan behoort het tot de besten. next 125 kreeg met het “zwevende next125 eiland”, met een minimalistisch Alu-onderstel in de categorie “Excellence in Business to Consumer – Kitchen“ de German Innovation Award. 


Hoe laat je een keukeneiland zweven? Je geeft het een stijlvol, sierlijk afgeschuind en terugvallend onderstel van onyxzwart aluminium, waardoor het subliem ‘zwevend’ volledig tot zijn recht komt. 

De award-winning opstelling is te bewonderen in onze showroom in Heerenveen. 

 

next125 statement
“Steeds nieuwe dingen creëren, een antwoord geven op actuele behoeftes, die qua design en ontwerp mensen raken, dat is ons doel bij de ontwikkeling van nieuwe ‘interior-products’ voor next125. Dit alles met een voor consumenten herkenbare presentatie en vakmanschap bij onze handelspartners. De prijzen die we dit jaar gewonnen hebben, bewijzen dat we daarin geslaagd zijn: daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee en dat moedigt ons aan om op de ingeslagen weg verder te gaan”.

 

 

Deel dit artikel