10 juni 2021

Marbles by Tile Stories

Het materiaal was al razend populair bij architecten en ontwerpers, en heeft nu officieel ook de consument veroverd. De krachtige Marbles, met sterke dieptewerking, komen in drie uitvoeringen. En brengen vanaf nu hét gewenste ‘hotelgevoel’ ook thuis de badkamer in.

De fabriek waar deze serie wordt gemaakt is de pionier op het gebied van gepolijste tegels. Aan de exclusieve techniek waarmee de Marbles worden geproduceerd, ging veel onderzoek vooraf. Onderzoek naar de beste ontwerpen die in hoge definitie kunnen worden afgedrukt met de modernste inkjetprinters van deze tijd. Dit in combinatie met een speciaal glazuur, welke zich zo laat polijsten dat er geen microporiën ontstaan.

Het resultaat is er zeker naar. De tegels uit deze serie hebben een optimaal gepolijste glans met veel gelaagdheid en sterke diepteschakeringen. Het maakt ze tot de meest realistische marmers nu beschikbaar op de markt. 


DE GELAAGDHEID EN DE STERKE

DIEPTESCHAKERINGEN ONDERSCHEIDEN DE MARBLES

VAN ALLE ANDERE MARMERTEGELS

De krachtige marmers komen in verschillende uitvoeringen, waarvan we er vier in de schijnwerpers zetten. De Orobico Dark, heeft een stijlvolle kleurcombinatie van een donkergrijze achtergrond met grijskleurige aders. De Orobico Light heeft een meer contrasterend effect, met een mokkakleurige achtergrond met beige en karamelkleurige aders. De Opera Fumo onderscheidt zich door de contrasterende vleugen en een levendig lijnenspel. Ten slotte zijn bij de Statuario Plus de weelderige aders geïnspireerd op de natuur – tijdloos elegant.TILE STORIES
Tile Stories prikkelt het alledaagse. Vurig en intens, of juist klein en bescheiden. De verhalen nemen je mee op reis naar een dynamisch landschap, vol diversiteit en onderscheidenheid. Ieder met een ander verhaal en eigen karakter.

Deel dit artikel