Tegels

Kleedkamers d' Olde Veste

Concordia heeft tegels geleverd voor de nieuwe kleedkamers van voetbalvereniging D’ Olde Veste ’54 te Steenwijk.

Bij de renovatie van de kleedkamers bij d' Olde Veste is gekozen om de kleuren van de huisstijl door te voeren in het tegelwerk. Bij het ontwerp zijn kleurcodes van het logo gebruikt, zodat de kleedkamers en de douches dezelfde uitstraling hebben als bij de rest van de voetbalvereniging. Dit zorgt voor uniformiteit en een mooie uitstraling van de club.

Door de kleurencombinatie van blauw, geel en witte tegels door te voeren tot in de kleedkamers imponeert d' Olde Veste de tegenstander door te laten zien dat zij op bezoek zijn bij de tegenstander en dus een uitwedstrijd spelen. Zoals algemeen bekend is, zijn uitwedstrijden zwaarder dan thuiswedstrijden. Elk detail dat kan bijdragen om de tegenstander te imponeren is daarom een slimme truc.

Hieronder ziet u een aantal foto's van de kleedkamers en doucheruimtes bij d' Olde Veste.

Binnenkomst kleedruimte d'Olde VesteKleedkamers d' Olde veste

Doucheruimte d' Olde VesteDoucheruimte d' Olde Veste

Wilt u net als d' Olde Veste de huisstijl doorvoeren tot in de kleedkamers van uw tegenstander? In onze showrooms in Meppel en Heerenveen hebben wij legio voorbeelden van tegelwerken die bij u toegepast kunnen worden. Onze adviseren helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor meer informatie  of mogelijkheden kunt u geheel vrijblijvend een adviesgesprek bij ons maken.

Deel dit artikel