Keukens

Kasteel Bruinhorst wonen & zorg

maar liefst 600 m2 vloer en een heerlijk ruime werkkeuken

In kasteel Bruinhorst in Ederveen bevinden zich 14 wooneenheden, waar dementerende ouderen kunnen wonen in een vertrouwde en rustige omgeving.  In het kasteel hebben de bewoners de beschikking over hun eigen woonruimte met badkamer en toilet. Daarnaast heeft het gebouw een royale huiskamer met serre die uitkijkt op het mooie landgoed. De tuin is ingericht met groenblijvende vaste planten en verlichting, zodat in alle seizoenen in en van de tuin kan worden genoten. 

Concordia Keuken & Bad en Bouwcenter Concordia mochten maar liefst 600 m2 pvc vloer en een grote werkkeuken leveren. 

Ruime gebruiksvriendelijke keuken 

De keuken moest ruim en gebruiksvriendelijk zijn, zodat bewoners gezellig kunnen (helpen) kokkerellen. Deze wens heeft geresulteerd in een strakke keuken die van alle gemakken is voorzien. De kasten aan de wand bieden veel opbergruimte. Over ruimte gesproken, voor (voorbereidende) kookwerkzaamheden is voldoende plek om met meerdere mensen tegelijkertijd te werken. Het spoeleiland is zelfs voorzien van twee vaatwassers. 

 

Robuuste vloer met allure

Ook is er maar liefst 600 m2 pvc vloer geleverd. Voor de gehele benedenverdieping is er gekozen voor een Moduleo vloer Dryback kleur Galtimore Oak in visgraad (maat 15.8x63.2) motief met bies en rand.

Op de bovenverdieping is er gekozen voor een Moduleo vloer  Dryback in de kleur Galtimore Oak in de maat 21.4x149.

 

 

De foto's zijn gemaakt kort nadat alle werkzaamheden klaar waren, maar voordat de puntjes op de 'i' waren gezet. Ze geven wel een goed beeld van het eindresultaat.

Deel dit artikel