Industrieel

Industriële badkamer

Een oase van rust en ruimte in de badkamer door het gebruik van natuurlijke tinten in combinatie met industriële sanitairproducten.

Industrieel is de trend van het moment

De trend van de industriële look is met de nieuwste technieken niet alleen in de woonkamer, maar ook in de badkamer uitstekend toepasbaar. Een douchewand uitgevoerd in een mooi zwart frame met helder glaswerk geeft uw douchekabine de industriële uitstraling waar u naar op zoek hebt. Deze kabine is ook verkrijgbaar met bijpassende deur, zodat u uw douchekabine kunt afsluiten.

Badkamertegels

Het produceren van tegels met afwijkende maten maakt het mogelijk om creatiever om te gaan met woonruimtes. De wandtegels in dit ontwerp hebben een grootte van 120 x 60 cm, hierdoor oogt de relatief kleine ruimte een stuk groter.

Door de houtlook vloertegels en de stoere grijze wandtegels waant u zich in een natuurlijke omgeving. De donkere industriële meubels met een strak lijnenspel springen als het ware uit de badkamer naar voren, waardoor het accent op de badkamermeubels gelegd wordt. 

Badkamersanitair

Een inbouwregendouche met losse sproeikop en design knoppen geven de badkamer een luxe uitstraling. De stoere matzwarte kraan matcht goed bij de badkamermeubelen en de grote ronde spiegel, dit maakt deze badkamer helemaal af.

Het bijkomende voordeel is dat de badkamer gemakkelijk schoon te houden is, doordat er weinig obstakels in zijn verwerkt.

Industriële badkamerIndustriële badkamerkraan

Deze badkamer is te bekijken in onze showroom in Meppel

Deel dit artikel