Hoogglans witte keuken met kookeiland

Dit eigentijdse ontwerp, waarbij de tafel tegen kookeiland aan staat, zorgt ervoor dat er snel contact gelegd kan worden met familie/visite aan tafel. 

Wensen van de klant

Deze populaire woonindeling zien wij vaak voorbij komen in nieuwbouw woningen, maar ook in bestaande woningen is deze indeling regelmatig terug te vinden. Meestal wordt de ruimte ingericht met hoekkeukens of keukenkasten aan weerszijde van de wanden. In dit geval wilde de klant graag een eigentijds ontwerp waarbij familie en vrienden centraal staan. Met andere woorden er moest snel en gemakkelijk contact worden gelegd met degene aan tafel, terwijl de ander een lekkere maaltijd aan het bereiden is.

Naast het eigentijdse ontwerp wilde de klant graag een strakke en greeploze keuken, uitgevoerd in witte hoogglans keukenkasten en een betonlook werkblad. De greeploze keukenlades zijn voorzien van soft-motion-techniek, wat ervoor zorgt dat de lades zacht en geruisloos sluiten.

De keuken is voorzien van de nieuwste apparatuur en gebruikersgemak, waaronder een Bora inductie kookveld met geïntegreerde afzuiging, een Quooker en een Combi-oven.

Het stopcontact aan de tafelzijde van het kookeiland is handig voor apparatuur en het opladen van de iPad als u deze gebruikt tijdens koken van lekkere recepten.

Veel voorkomende werkhoogte is 92 – 96 cm i.v.m. langere mensen tegenwoordig.

3D-Ontwerp

Het 3D-ontwerp dat onze klant vooraf heeft meegekregen.

Witte hoogglans keuken

Het uiteindelijke resultaat van deze mooie keuken.

Deel dit artikel