Grote wandtegels

Eén van de opkomende trends is het toepassen van grote wandtegels. Deze wandtegels bieden nieuwe ontwerpmogelijkheden en zorgen voor een ruimtelijk effect en een moderne uitstraling.

Tegelformaten

Door nieuwe injectietechnieken is het mogelijk om XXL-formaten wandtegels te produceren. Deze indrukwekkende maten zijn verkrijgbaar vanaf 80 x 80 cm tot 160 x 320 cm! De combinatie van een hoge weerstand, lichtgewicht (slecht 6 mm dik) en flexibele functionaliteit door verschillende tegelformaten zorgen ervoor dat de tegels eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden zijn. De grote afmetingen en de technische prestatie van deze wandtegels zijn ideaal voor de inrichting van zowel binnen als buitenruimtes.

Voordelen grote wandtegels

Het voordeel is toch wel de sjieke uitstraling van deze grote wandtegels. De ononderbroken oppervlakken zorgen voor een revolutie in de hedendaagse ontwerpen, waardoor uw badkamer dé unieke uitstraling krijgt waar u naar verlangt. De tegels zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar, waardoor er zeker iets in uw smaak te verkrijgen is.

Het bijkomende voordeel is het schoonmaken van grote badkamer tegels. Er zijn minder voegen aanwezig, waardoor er minder vuil achter blijft, zodat u snel en gemakkelijk de badkamer schoon maakt.

 

Deel dit artikel