22 januari 2024

Gratis advies aan huis

met Concordia@home. 

Uw keuken en badkamer maken van uw huis een THUIS.

De keuken, het kloppend hart van uw woning, waar u naast het bereiden van eten ook tijd doorbrengt met uw gezin, familie en vrienden. De badkamer, de ruimte waarin u de dag begint en ook weer afsluit. Een heerlijke ruimte voor een moment voor uzelf, een moment van ontspanning.

Het is fijn als deze ruimtes aansluiten bij rest van uw woning én leefstijl. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes qua mogelijkheden, ontwerp en materiaal. 
Misschien heeft u geen tijd om naar onze showroom te komen of vindt u het fijn om in uw vertrouwde omgeving een eerste advies te krijgen. Dat kan! Concordia Keuken & Bad komt kostenloos en vrijblijvend bij u thuis!

Afspraak gemaakt en dan? 

Onze adviseur bekijkt de ruimte(s), proeft de sfeer van uw woning en gaat onder het genot van een kopje koffie met u doornemen waar uw droomkeuken en/of badkamer aan moet voldoen. Nadat uw wensen en de ruimte in kaart zijn gebracht, maakt onze adviseur een 3D-ontwerp, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de ruimte er straks uit kan komen te zien. Om de offerte en het eerste ontwerp door te nemen, wordt u vervolgens uitgenodigd om in onze prachtige showroom heel gericht de materialen en apparatuur te bekijken. 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over Concordia Keuken & Bad @home of wilt u een afspraak maken? Vul dan het afspraakformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Graag tot ziens, bij u thuis!

 

 

 

Deel dit artikel