7 mei 2021

De next125 kooktafel met stijlvol geïntegreerde werkbladafzuiging

Naarden-Vesting, 30 april 2021

De next125 kooktafel is uitgegroeid tot een echte designtopper. Een minimalistisch “State of the Art” in elke keuken. Dit jaar werd de tafel in een nieuw jasje gestoken en nu biedt ze ook de mogelijkheid om er onzichtbaar een werkbladafzuiging in te integreren.

Het vrijstaande meubel van next125 combineert op geraffineerde wijze individualiteit met een hoge mate van functionaliteit en nauwgezet design. Om deze bijzonder krachtige uitstraling en vormgeving zonder compromissen te bereiken, werd er speciale aandacht besteed aan het designproces. Ondanks de puristische look staat functionaliteit duidelijk op de voorgrond. Om die reden werd de originele look aangepast: nu kunnen ook moderne afzuigsystemen van verschillende fabrikanten strak geïntegreerd worden en kan een nog meer huiselijke sfeer gecreëerd worden.Hoewel de kooktafel tot 3 meter breed is, ademt ze gewoonweg elegantie en luchtigheid.

In de kubusvormige, uittrekbare onderkast kunnen normale kookplaten -maar ook met een werkbladafzuiging- worden geplaatst. Het element loopt door tot onder het werkblad. Dit zorgt ervoor dat de technische uitrusting onzichtbaar in de kast verdwijnt. De werkbladafzuiging voert de afgezogen lucht via recirculatie of luchtafvoer af langs deachterkant van de onderkast. Aan de verfijnde look van de kooktafel is niets veranderd. Integendeel: de tafel sleepte al meerdere designprijzen in de wacht, waaronder de Red Dot Design Award en de German Design Award.Ook met hangende afzuigkappen slaat de next125 kooktafel een goed figuur.

De kooktafel is verkrijgbaar in verschillende versies en biedt dus veel mogelijkheden tot individualisering. Ze is beschikbaar in drie verschillende breedtes (180, 240 en 300 cm) en met een hoogte van 92,5 cm en een diepte van 100 cm past ze wonderwel in de meest uiteenlopende woonsituaties. Voor het onderstel van de tafel kunt u kiezen uit verschillende soorten hout, waaronder eiken knoestig, notenhout of lariks.


Het samenspel van donker keramiek en hout in noten natuur maakt een uitermate elegante indruk.

De NX-kooktafel die ook excellent te combineren is met bijpassende NX-eettafels en banken en dat in meerdere houtsoorten!

 

Deel dit artikel