Actie

Actie als Miele Premium Dealer

Als Premium Miele Dealer hebben we dit jaar een prachtige actie.

Kookworkshop

Bij aankoop van een keuken in combinatie met een Miele oven of stoomoven ontvangt u een kookworkshop voor twee personen. Zo kunt u gelijk uw prachtige nieuwe keuken met kwaliteitsapparatuur goed leren kennen.   

 

Als Premium Partner beschikken wij over een exclusief assortiment dat je niet overal kunt krijgen, breed gepresenteerd en informeren we je graag uitgebreid over de producten en de functionaliteiten van de apparaten. 

Uitgebreid aanbod aan Miele producten
Als Premium Partner beschikken we over een zeer breed aanbod aan Miele producten zoals vaatwassers, kookplaten, (stoom)ovens, afzuigkappen en magnetrons. 

Maximale kennis en expertise van Miele producten
Onze adviseurs worden regelmatig geinformeerd en getraind over de updates, ontwikkelingen en technische snufjes zodat ze je altijd van de nieuwste, juiste informatie kunnen voorzien.

Verlengde garantie tot 5 jaar

Zorgeloos gebruik maken van jouw Miele apparatuur? Bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten (waarbij de kookplaat met afzuiging telt als 2 apparaten) biedt Miele vijf jaar gratis garantie. Aansluitend op de fabrieksgarantie van twee jaar wordt de garantie verlengd met een periode van drie jaar. Deze verlengde garantie geeft bij een storing het recht op de vergoeding van arbeidsloon en de te vervangen onderdelen. Gedurende de hele periode van 5 jaar hoef je geen voorrijkosten te betalen.

LET OP: voor Miele apparatuur is het van belang dat je deze tijdig online registreert. Doe je dit niet binnen de gestelde termijn dan zullen zij deze garantie niet accepteren.

Deel dit artikel