Design

Design Badkamer

Stijlvol, warm en een strak lijnenspel zijn de kenmerken van deze prachtige designbadkamer. Het gebruik van matzwarte kwalitatief hoogwaardig afgewerkte producten sluiten perfect aan bij dit prachtige ontwerp.

Spelen met kleine ruimtes is niet voor iedereen weggelegd, dat wil niet zeggen dat dit niet bij u thuis kan worden gerealiseerd. Onze adviseurs kunnen u als geen ander helpen bij het realiseren van uw droombadkamer. Samen met u begeleiden ze u naar het ontwerp van uw dromen.

Dat is ook het geval bij deze design badkamer. Bij dit ontwerp is gebruik gemaakt van de nieuwste materialen, waaronder keramisch tegels met een warme houtlook. Deze tegels zijn zowel op de vloer als op de wand verwerkt. De wand achter het bad is voorzien van grote mat witte tegels met een ruimtelijke vlakkige afwerking. Van een afstand lijkt het één grote wandplaat, van dichtbij ziet u dat het tegels zijn met een afmeting van 80 x 40 cm.

Bij de materiaalkeuze is gekozen voor matzwarte kranen, douchekoppen en douchewanden. Het gebruik van zwarte materialen op lichte achtergronden, zorgt ervoor dat het accent gelegd wordt op de details. Dat is wat deze badkamer zo’n unieke uitstraling geeft.

Het badkamermeubel is op maat gemaakt voor deze ruimte is in één geheel uitgevoerd. U kunt zien dat het werkblad doorloopt tot over de badrand, waardoor het bad en het badkamermeubel een verbinding vormen.

Design badkamer Concordia Keuken en Bad

Design badkamer Concordia Keuken en Bad

In onze grote showrooms hebben wij tal van voorbeelden staan en kunt u zich laten inspireren door de mogelijkheden. Kom gerust langs of maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Deze badkamer is te bekijken in onze showroom in Meppel

Deel dit artikel