Modern , Design

Badkamerwand met Sunshower

Bij binnenkomst bij Concordia Keuken & Bad Meppel zie je deze gezellige badkamerwand. 

Door het natuurdesign op de trendy tegels krijgt de badkamer meteen een gezellige en warme uitstraling en nodigt het uit om te relaxen. 

De spiegel, voorzien van subtiele indirecte verlichting, hangt elegant boven het meubel met open vak en de keramische wastafel. Het heeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar draagt ook bij aan het comfortabele gebruik.

De Damixa kranen zijn van hoogwaardig materiaal in elegant 'inox black'.

 

Sunshower

De warme uitstraling wordt versterkt door het behaaglijke gevoel dat de Sunshower geeft. Hiermee wordt het zomerse gevoel de badkamer ingezogen en voel je alleen maar weldaad. Zonlicht heeft een positief effect op je welzijn, energieniveau en slaapritme. Het infrarood verbetert de bloedsomloop, herstelt pijnlijke spieren en stimuleert het lichaam om dieper te ontspannen. Er het hele jaar door een zonnig gevoel! 

"De producten van Sunshower zijn ontwikkeld in samenwerking met TNO en medisch specialisten van LUMC en VUMC. De experts en ook de wetenschap bevestigen dat UV-licht en infrarood bij verantwoord gebruik veel gezondheidsvoordelen bieden."

In onze showroom hebben wij een werkend model staan en vertellen wij u graag meer over de Sunshower.

Deel dit artikel