Actie

Neff actie: Teppanyaki, grillplaat of pizzasteen cadeau

Koop je tussen 1 maart – 30 september 2021 vier of meer NEFF apparaten? Dan krijg je van ons een NEFF accessoire cadeau.

Koop je tussen 1 maart – 30 september 2021 gelijktijdig minimaal vier NEFF apparaten, waaronder een NEFF inductiekookplaat, bij dezelfde Nederlandse NEFF dealer? Dan krijg je van ons een geweldige accessoire t.w.v. minimaal €175,- cadeau, waarmee je nóg meer uit je nieuwe NEFF apparaten haalt. Bereid in een handomdraai een smaakvolle Oosterse maaltijd, grill de perfecte steak of zalm op je Flexinductiekookplaat*, of bak een knapperige pizza in je oven. De keuze is aan jou.
 

Welke accessoire kies jij?

NEFF biedt je de keuze uit een teppanyaki, grillplaat of een pizzasteen. Let op: de teppanyaki en de grillplaat zijn alleen geschikt voor een Flexinductiekookplaat*.

  • Teppanyaki: teppanyaki betekent letterlijk ‘grillen op een ijzeren plaat’. Om jou deze oude Japanse kooktechniek naar tafel te laten brengen, bieden we met trots onze teppanyakiplaat voor de Flexinductiekookplaat. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en snel verwarmd. Ideaal voor rundvlees, vis en Oosterse groenten.
  • Grillplaat: maak van je Flexinductiekookplaat een grill met de NEFF grillplaat. De FlexZones worden automatisch gekoppeld als je de grillplaat op de kookplaat legt en allerlei gerechten bak je heerlijk mals en voorzie je van mooie grillstrepen. Gemaakt van gegoten aluminium, met een eenvoudig schoon te maken coating.
  • Pizzasteen: maak de beste zelfgemaakte pizza met een krokante bodem met onze keramische pizzasteen, inclusief pizzaschep. Ook geschikt voor het bakken van brood.

Kijk voor meer informatie over de actie op Kookplaat actie | NEFF (neff-home.com)

 

*alle deelnemende kookplaten (zie actievoorwaarden) m.u.v. de T36FB40X0, T46TS61N0 en T48TS01N0.

 

 

Deel dit artikel