Keukens

Keukens

Meer over keukens

De keuken is tegenwoordig een volwaardige leefruimte in ons huis, waar het de hele dag door prettig vertoeven is. Begrijpelijk dat u daarom aan uw keuken hoge eisen stelt, want zowel functioneel als esthetisch moet de ruimte optimaal zijn. Daarvoor bent u bij Concordia Keuken & Bad aan het juiste adres!

Wij zijn leverancier van topkwaliteit A-merkkeukens

Concordia Keuken & Bad is een ervaren leverancier van diverse A-merken keukens. Wat deze merken gemeen hebben, is de topkwaliteit. De beste materialen, eigentijdse ontwerpen en state-of-the-art technieken worden gebruikt. In een keuken van Concordia Keuken & Bad is het gegarandeerd genieten.

Voor iedere smaak en budget

Of u nu een klassieke smaak heeft, meer landelijk of romantisch bent ingesteld óf juist van strak en modern houdt; Concordia Keuken & Bad heeft óók voor u de geschikte keuken! In stijl en design kunt u bij ons eindeloos variëren. De keuze aan kleuren, materialen en accessoires is bijzonder groot. De ervaren adviseurs begeleiden u graag in het maken van combinaties en bij het aanbrengen van bijzondere details. Zo stelt u helemaal uw eigen droomkeuken samen.

Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag zien wat wij in onze showrooms hebben staan? Via onderstaande button komt u op onze keuken-overzichtspagina voor een impressie.

3D-Ontwerp

Uw toekomstige keuken ontwerpen wij met de nieuwste 3D-software. Uw nieuwe keukenontwerp is hiermee inzichtelijk en met behulp van een VR-bril waant u zich zelfs al in uw nieuwe keuken. Het 3D-ontwerp maakt de kleinste details visueel zichtbaar en dat is een groot voordeel ten opzichte van de vroegere "papieren" tekeningen . Pas wanneer het ontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan wij over naar de volgende fase: de realisatie!

Montagedienst

Wij beschikken over een eigen professionele montagedienst. De monteurs van Concordia Keuken & Bad plaatsen volledige keukens.

Next125

‘Design in overeenstemming met natuur en prijs’. Dat is de slogan van het internationale topmerk Next125, en dat is waar Next125 voor staat. Lifestyle, design en technologie vloeien in de keukens van Next125 samen. Keukens die verrassen en fascineren. Ze zijn altijd duurzaam verantwoord ontworpen en geproduceerd. Uiteraard werkt Concordia Keuken & Bad samen met dit topmerk. Wij laten u graag persoonlijk zien wat Next125 voor u in petto heeft. In onze showroom staat Next125 in een prachtige opstelling tentoongesteld.

Losse keukenapparatuur

Niet iedereen is op zoek naar een compleet nieuwe keuken. Het zou kunnen dat u uw huidige keuken wilt renoveren. Met een paar kleine ingrepen geeft u uw keuken een nieuwe uitstraling! Of één van uw apparaten is gewoon aan vervanging toe. In de showrooms van Concordia Keuken & Bad vindt u op het apparatenplein alle nieuwste - losse - keukenapparatuur overzichtelijk op een rij.