Benieuwd naar onze nieuwbouwprojecten? Klik hier

Keukens

Keukens

Meer over keukens

De keuken is tegenwoordig een volwaardige leefruimte in ons huis waar het de hele dag door prettig vertoeven is. U stelt aan uw keuken daarom hoge eisen, want zowel functioneel als esthetisch moet de ruimte optimaal zijn. Daarvoor bent u bij Concordia Keuken & Bad aan het juiste adres!

Wij zijn leverancier van topmerk keukens

Wij zijn ervaren leverancier van diverse A-merken keukens. Wat deze merken gemeen hebben is de topkwaliteit. De beste materialen, eigentijdse architectuur en state-of-the-art technieken worden gebruikt. In een keuken van Concordia Keuken & Bad is het gegarandeerd genieten.

Voor iedere smaak en budget

Of u nu een klassieke smaak heeft, meer landelijk of romantisch bent ingesteld óf juist van strak en modern houdt; Concordia Keuken & Bad heeft óók voor u de geschikte keuken! In stijl en design kunt u bij ons eindeloos variëren. De keuze aan kleuren, materialen en accessoires is bijzonder groot. Wij begeleiden u graag in het maken van combinaties en het aanbrengen van bijzondere details. Zo stelt u helemaal uw eigen keuken samen.

Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag zien wat wij in onze showrooms hebben staan. Via onderstaande button komt u op onze keuken overzichtspagina.

3D-Ontwerp

Uw toekomstige keuken ontwerpen wij met de nieuwste 3D-software. Uw nieuwe keukenontwerp is hiermee inzichtelijk en met behulp van een VR-bril waant u zich zelfs al in uw nieuwe keuken. Het 3D-ontwerp maakt de kleinste details visueel zichtbaar en dat is een groot voordeel ten opzichte van de vroegere "papieren" tekeningen . Pas wanneer het ontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan wij over naar de volgende fase: de realisatie!

Montagedienst

Wij beschikken over een eigen professionele montagedienst. De monteurs van Concordia Keuken & Bad plaatsen volledige keukens.

Next125

‘Design in overeenstemming met natuur en prijs’. Dat is de slogan van het internationale topmerk Next125, en dat is waar Next125 voor staat. Lifestyle, design en technologie vloeien in de keukens van Next125 samen. Keukens die verrassen en fascineren. Ze zijn altijd duurzaam verantwoord ontworpen en geproduceerd. Uiteraard werkt Concordia Keuken & Bad samen met dit topmerk. Wij laten u graag persoonlijk zien wat Next125 voor u in petto heeft. In onze showroom staat Next125 in een prachtige opstelling tentoongesteld.

Losse keukenapparatuur

Niet iedereen is op zoek naar een compleet nieuwe keuken. Het zou kunnen dat u uw huidige keuken wilt renoveren. Met een paar kleine ingrepen geeft u uw keuken een nieuwe uitstraling! Of één van uw apparaten is gewoon aan vervanging toe. In de showrooms van Concordia Keuken & Bad staat op het apparatenplein alle nieuwste - losse - keukenapparatuur overzichtelijk gepresenteerd.

Kranen voor in de keuken

Welke kraan past in de keuken? Wij hebben strakke en eenvoudige kranen, maar ook de handige Quooker-kranen. Populair zijn nog altijd de keukenmengkranen van rvs of chroom. Maar er is meer mogelijk. Heeft u al eens gedacht aan een kokend waterkraan, of een kraan in de kleur van Copper of Gun Metal?

Spoelbakken

Ook de spoelbak verdient alle aandacht. Er is ook op dit vlak veel te kiezen. Het is maar net wat u belangrijk vindt in uw keuken. Spoelbakken zijn er in verschillende materialen. Veelal wordt een rvs spoelbak (enkel of dubbel) in het blad verzonken. Maar u kunt ook kiezen voor een kunststof spoelbak of in sommige gevallen kan de spoelbak in het zelfde materiaal als het werkblad gemaakt worden. Onze spoelbakken hangen in de showroom aan de wand. Dat is voor u wel zo overzichtelijk en het maakt het vergelijken een stuk makkelijker.