Actie

Kunst en Design weken verlengd!

Van 1 oktober tot en met 28 februari 2021 exposeren ruim 30 kunstenaars uit Meppel, Heerenveen en omstreken hun werk tijdens de Kunst & Design weken bij Concordia Keuken & Bad. Tijdens de Kunst & Design weken zijn ruim 300 kunstwerken in de showrooms van Meppel en Heerenveen te bewonderen. En wie gedurende die maanden een keuken, badkamer of tegelvloer, ter waarde van minimaal € 7.500,- koopt, mag een gekozen kunstwerk zelfs gratis mee naar huis nemen.

De showrooms van Concordia Keuken & Bad zijn tijdens de Kunst & Design weken sfeervol ingericht, zodat de schilderijen, foto’s en beelden prachtig tot hun recht komen.

Het is niet de eerste keer dat de Kunst & Design weken bij Concordia Keuken & Bad plaatsvinden. Al een aantal jaar is het een groot succes gebleken. Klanten stellen het enorm op prijs dat ze bij aanschaf van een keuken, badkamer of tegelvloer een kunstwerk mogen uitzoeken. Op die manier wordt kunst en design voor een nog breder publiek toegankelijk. De expositie is dan ook niet alleen bedoeld voor klanten, maar ook voor belangstellenden in de kunstwerken. Iedereen is welkom om de werken te komen bewonderen.

Deel dit artikel


Meer acties