Actie

Bosch consumentenactie

Ontvang een staafmixer met vacuümsysteem cadeau

Bij aankoop van minimaal 4 Bosch inbouwapparaten waaronder een koelkast of koel-vriescombinatie met VitaFresh systeem ontvang je in de periode 1 maart 2021 t/m 31 maart 2022 een Maxomixx MS8CM61V5 staafmixerset t.w.v. € 150,-. Met deze ultrakrachtige staafmixer hak, snijd en kneed je niet alleen jouw gerechten tot in perfectie, je bewaart ze ook langer met de meegeleverde vacumeeraccessoires. 

 
 

Krachtig en consistent.

Met de MaxoMixx behaal je altijd perfecte resultaten dankzij de krachtige Bosch motor van 1000 watt, 12 snelheidsstanden, een turboknop en de QuattroBlade Pro waarmee je superglad blendt zonder spatten. De gebruiksvriendelijke, roestvrijstalen behuizing en mixervoet zorgen ervoor dat de MaxoMixx lekker stevig in de hand ligt en meteen in een hete pan gebruikt kan worden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het apparaat beschadigd raakt.


Veelzijdig.

De robuuste MaxoMixx is niet alleen ideaal voor het bereiden van supergladde soepen, fijngehakte mengsels en luchtig geklopte ingrediënten. Deze veelzijdige hulp helpt je ook bij het langer vers houden van jouw levensmiddelen, dankzij de meegeleverde Bosch Fresh vacumeerpomp, -zakjes met zipsluiting en bewaardoos. Vacuüm verpakken heeft ook andere voordelen: zo kun je er ook supersnel mee marineren en ontstaan er geen ijskristallen bij het invriezen.


Een gezonde levensstijl was nog nooit zo makkelijk.

Alleen wat écht vers is, is écht gezond. Onze koelkasten met VitaFresh helpen je een gezonde leefstijl te behouden doordat ze de optimale omstandigheden creëren om al jouw eten tot 3 keer langer vers te houden. Met VitaFresh geniet je iedere dag van verse producten, zonder dagelijks boodschappen te hoeven doen. Dat maakt gezond leven wel heel makkelijk. 

Kijk voor meer informatie op Bosch staafmixer cadeau | Bosch (bosch-home.nl) 

Deel dit artikel